Assassin's Creed Zonsondergang Deel 1 & 2 Comic Bundel

Voordeelbundel: Deel 1 en Deel 2 samen voor een extra scherpe prijs!

Assassin's Creed Zonsondergang vertelt het tweede hoofdstuk van Charlotte De La Cruz's verhaal en wordt voorafgegaan door Assassin's Creed Vuurproef en vervolgd door Assassin's Creed Reünie.

Deze strip is gebaseerd op de immens populaire game Assassin’s Creed van Ubisoft. Maak kennis met een nieuweling in de hedendaagse gemeenschap van Assassins als ze een honderden jaren oude samenzwering ontrafelt.

ALS ALLES VERLOREN LIJKT, KUN JE REKENEN OP DE BROEDERSCHAP...

Er is geen weg terug voor Charlotte De La Cruz. Ze duikt dieper en dieper de geheimen van de Assassin’s in – en dieper in haar genetische herinneringen. Een aanwijzing uit het verleden doet haar in het hart van het Incarijk belanden... net als dat op het punt staat in te storten! Galina probeert wanhopig de uiteenvallende Assassin-cel bij elkaar te houden, maar Charlotte heeft haar eigen plannen. Er worden messen getrokken, er vloeit bloed en de vonken spatten er vanaf, terwijl ze allebei vechten voor waar ze in geloven... Hun koude oorlog betekent de dood voor zowel bondgenoten als vijanden!

"Zonsondergang vertelt het tweede hoofdstuk van Charlotte De La Cruz's verhaal en wordt voorafgegaan door Vuurproef en vervolgd door Reünie."

  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

EAN 9789463732598
ISBN 978-94-6078-708-9, 978-94-6078-709-6
Bindwijze Softcover
Bladzijden 112
Taal Nederlands