Play Together Artwork
Play Together artwork

Speel samen met Nintendo Switch

Niets is zo leuk als samen gamen! Werk samen om de moeilijkste levels te verslaan, of maak elkaar het leven zuur en race jezelf naar de overwinning. Met de Nintendo Switch kan jij en je hele familie genieten van de de grappigste uitdagingen en de spannendste gevechten. Voor iedereen wat wils!

Breng je familie samen met de leukste games van de Nintendo Switch!

Nog geen Nintendo Switch in huis? Wij hebben de beste bundels waarmee je uren plezier kan beleven.

Jullie quality time

Wat is er leuker dan springen op Goomba's, gigantische objecten opeten, voetballen en racen? Juist ja, al die dingen samen met een ander doen!

 

Jullie familie dag

Samen met je familie sporten, springen of een eigen dorp bouwen staat garant voor fun! Daag elkaar uit voor de hoogste score, of speel samen en motiveer elkaar!

 

Jullie feestje

Om buiten te feesten is het voorlopig nog wat koud, maar thuis kun je ook lekker dansen of een interactieve bordspelavond organiseren. Verzorg alleen zelf nog de lekkere snacks en je hebt een avond vol plezier!

 

Jullie Pokémon avontuur

Ga samen op avontuur en word een Pokémon Meester. In de wereld van Pokémon, is er altijd iets samen te beleven!

 

Jullie racefestijn

Probeer de bananenschillen te ontwijken en power ups te scoren! Hoe meer slippende banden, hoe meer plezier. Totdat dat vervloekte blauwe schild opduikt natuurlijk...

 

Samen Pokémon ontdekken

Ga samen op avontuur en word een Pokémon Meester, of trek eropuit in de wildernis om de gaafste foto's te schieten van jouw favoriete Pokémon. In de wereld van Pokémon, is er altijd iets samen te beleven!

 

Nintendo Switch (OLED)

Het nieuwste lid van de Nintendo Switch-familie! De Nintendo Switch (OLED-model) is qua afmetingen vergelijkbaar met het Nintendo Switch-systeem, maar beschikt over een groter scherm van 7 inch met OLED-technologie voor intense kleuren en een hoog contrast.


 

Nintendo Switch Neon

Met de Nintendo Switch speel je de leukste spellen, waar en wanneer je maar wilt. Schuif de twee Joy-Cons los en je hebt gelijk twee controllers om mee te spelen. Dankzij de meegeleverde houder schakel je naadloos over tussen gamen in HD op je televisie, of op de Switch zelf in de handheldmodus.


Nintendo Switch Lite

De Nintendo Switch Lite is compact en licht en daardoor het perfecte spelsysteem voor onderweg of als je niet op de televisie wilt spelen. Koppel moeiteloos tot acht Nintendo Switch- of Nintendo Switch Lite-systemen aan elkaar om samen of juist tegen elkaar te spelen!

Nog geen Switch in huis? Geen probleem!

Haal nog meer uit je Switch