Play Together Artwork
Play Together artwork

Speel samen met Nintendo Switch

Niets is zo leuk als samen gamen! Werk samen om de moeilijkste levels te verslaan, of maak elkaar het leven zuur en race jezelf naar de overwinning. Met de Nintendo Switch kan jij en je hele familie genieten van de de grappigste uitdagingen en de spannendste gevechten. Voor iedereen wat wils!

Breng je familie samen met de leukste games van de Nintendo Switch!

Nog geen Nintendo Switch in huis? Wij hebben de beste bundels waarmee je uren plezier kan beleven.

Samen op avontuur

Wat is er leuker dan springen op Goomba's, jagen op spoken en je een weg banen door grotten en kerkers? Juist ja, al die dingen samen met een ander doen!

 

Samen gezond blijven

Eén, twee, één, twee, één, twee! Train niet alleen je vingers, maar ook je lichaam en geest met deze spellen voor Nintendo Switch. Daag elkaar uit voor de hoogste score, of speel samen en motiveer elkaar!

 

Samen knokken

Kun je tegen een stootje? In deze games kan er maar één de winnaar zijn! Neem het op tegen je ouders, je broertje of zusje en zie wie zichzelf de ultieme Switch kampioen mag kronen!

 

Samen racen

Probeer de bananenschillen te ontwijken en de loeiende sirenes van de politie te ontvluchten in deze spannende racegames! Hoe meer slippende banden, hoe meer plezier. Totdat dat vervloekte blauwe schild opduikt natuurlijk...

 

Samen feesten

Buiten feesten is nog niet aan de orde, maar thuis kun je ook lekker dansen of een interactieve bordspelavond organiseren. Verzorg alleen zelf nog de lekkere snacks en je hebt een avond vol plezier!

 

Samen Pokémon ontdekken

Ga samen op avontuur en word een Pokémon Meester, of trek eropuit in de wildernis om de gaafste foto's te schieten van jouw favoriete Pokémon. In de wereld van Pokémon, is er altijd iets samen te beleven!

 

Nintendo Switch 

Met de Nintendo Switch speel je de leukste spellen, waar en wanneer je maar wilt. Schuif de twee Joy-Cons los en je hebt gelijk twee controllers om mee te spelen. Dankzij de meegeleverde houder schakel je naadloos over tussen gamen in HD op je televisie, of op de Switch zelf in de handheldmodus.


Nintendo Switch Lite

De Nintendo Switch Lite is compact en licht en daardoor het perfecte spelsysteem voor onderweg of als je niet op de televisie wilt spelen. Koppel moeiteloos tot acht Nintendo Switch- of Nintendo Switch Lite-systemen aan elkaar om samen of juist tegen elkaar te spelen!

Nog geen Switch in huis? Geen probleem!

Haal nog meer uit je Switch