Vannacht kwam de allereerste trailer van GTA VI uit. Maak je klaar om een hedendaagse versie van Vice City en de omliggende regio’s te verkennen. In de trailer staan twee personages centraal en het ziet ernaar uit dat we zowel met een man als een vrouw gaan kunnen spelen. Maak je klaar voor zon, zee, strand! GTA VI zal uitkomen in 2025.
Volg de socials van Game Mania – Pop’d en blijf op de hoogte over GTA VI
Volg onze socials en blijf op de hoogte van alle wedstrijden, pre-order info én nieuwtjes over GTA VI. TikTok Instagram Facebook Twitter / X
 
Video URL:
Currently supported:

Nog voordat de allereerste trailer van GTA VI uitkwam vroegen we aan een aantal medewerkers van Game Mania – Pop’d wat hun verwachtingen waren voor de nieuwe GTA. Waar zou het spel zich gaan afspelen? Wie zou het hoofdpersonage worden? Hoe groot zou het spel worden in vergelijking met voorgaande delen? En wat zou het centrale thema van de nieuwe GTA worden?

In dit filmpje ontdek je wat onze medewerkers nog voordat ze de allereerste trailer van GTA VI zagen dachten en kom je te weten of hun voorspellingen uiteindelijk zijn uitgekomen.

Lees ook:

Dompel je onder in het universum van Grand Theft Auto

Video URL:
Currently supported:
Video URL:
Currently supported:

GTA Online Shark Cards

 

Alles draait om sociale status in de wereld van GTA Online, en om je status te verhogen heb je geld nodig. Veel geld. Met Shark Cards los al je money problems op en koop wat je wilt. Alle cash die je in GTA Online koopt wordt automatisch gestort op de bankrekening van je personage.
Wil je alles uit GTA Online halen? Voeg dan met onze tegoedkaarten voor PlayStation, Xbox en PC geld toe aan je digitale portefeuille om daarmee Shark Cards te kopen. Als je je tegoedkaarten bij Game Mania – Pop’d koopt krijg je bovendien extra XP coins!