New Pokémon Snap

New Pokémon Snap

Maak je klaar voor New Pokémon Snap, een gloednieuw avontuur voor de Nintendo Switch dat gebaseerd is op het klassieke Pokémon Snap voor de Nintendo 64. In New Pokémon Snap verken je woestijnen, jungles en nog veel meer terwijl je Pokémon fotografeert en tot nu toe onbekende gedragingen van Pokémon waarneemt.

 • Verken prachtige eilanden
 • Ontdek allerlei wilde Pokémon
 • Neem schitterende foto's van Pokémon
 • Maak je Pokémon Photodex compleet

 

Kies uw kleur

New Pokémon Snap product image

Kies uw maat

NVT
Levering 2-3 Werkdagen
 • Gratis verzending vanaf 30 euro
 • Betaal veilig online via je eigen bank
 • Ontvang coins & unlock badges met Game Mania XP (meer info)

New Pokémon Snap

Maak je klaar voor New Pokémon Snap, een gloednieuw avontuur voor de Nintendo Switch dat gebaseerd is op het klassieke Pokémon Snap voor de Nintendo 64. In New Pokémon Snap verken je woestijnen, jungles en nog veel meer terwijl je Pokémon fotografeert en tot nu toe onbekende gedragingen van Pokémon waarneemt.

 • Verken prachtige eilanden
 • Ontdek allerlei wilde Pokémon
 • Neem schitterende foto's van Pokémon
 • Maak je Pokémon Photodex compleet

 

3.9
(95)
(43)
(33)
(30)
(6)
Leuker als verwacht
Mooie graphics
Leuk concept
Veel te ontdekken en te zien
Vroeg nooit Pokemon Snap gespeeld, ik had dus geen idee wat ik ervan moest verwachten. Het spel zag er echter heel leuk uit van wat ik ervan had gezien. Dit is echt een aanrader het is leuker als dat ik had verwacht
Leuk spel
Mooie kwaliteit
Fijn spel
Nog nooit gehaperd of bleef vast hangen
Ik vind Pokemon Snap een leuk spel het is fijn om na 20 jaar (denk ik) terug een soort van vervolg van Pokemon snap te krijgen.De graphics zijn ook heel mooi. ik had ook nog nooit een beetje gehaperd of zo dat het scherm bleef vast hangen.Ik vind het niet het beste spel van Pokemon maar ik ben wel blij met mijn aankoop
Ga op safari en ontdek talloze Pokémon
Vul je fotodex door plaatjes van Pokémon te maken
Ontdek verschillende en mooi vormgegeven levels
Een relaxte maar zeer vermakelijk fotosessie
Je moet vaak dezelfde levels overnieuw doen
Ontzettend leuk om te zien dat de Pokémon snap serie nu een nieuw leven in wordt geblazen op de Nintendo Switch. Ik vind het fijn om te zien dat Pokémon uit verschillende regio’s samenkomen. Zo heb je een diverse groep Pokémon om zo goed mogelijk op de foto te zetten. Dat doe je allemaal door je in de Neo-one voort te bewegen (een karretje dat je automatisch door het level laat voortbewegen). Er zijn verschillende levels te ontdekken met hun eigen weersomstandigheden, waardoor je elke keer weer andere type Pokémon tegenkomt in bepaalde levels. Als je je Expeditie punten worden verhoogd in de levels die je aan het spelen bent verschijnen er andere Pokémons en kan je zelfs nieuwe routes ontdekken en de levels in de nacht beleven. Je Expeditie punten worden verhoogd op basis van de waarderingen van professor Mirror. Hij geeft je punten voor de foto’s die je gemaakt hebt. Voor alle creatievelingen is het ook mogelijk om foto’s te editen met stickers en filters. Daarna kan je je eigen creaties delen met de hele wereld mocht je dat leuk vinden. Zeker leuk om te zien dat de game zich zo heeft uitgebreid tegenover het origineel.

Lees alles Lees minder

Fantastisch spel vol leven
Echt een fantastisch spel als je van fotografie en/of Pokémon houdt. Waar de afgelopen jaren Pokémon heel stijf en leveloos eruit zag (denk Sword/Shield), is dit spel bomvol leven. De Pokémon doen dingen, ze interacten met hun omgeving en met elkaar, en ook met de speler zelf. Geen Winguls meer die stil op 1 plek hangen en af en opeens 180 graden omdraaien. Geen eindeloze idle-animation loop meer. Het zijn opeens geloofwaardige wezens geworden vol persoonlijkheid. De graphics zelf zijn ook nog eens veel beter dan elk voorgaand Pokemon spel, en on-par met wat je van een Switch titel kan, en zou moeten verwachten. Elke keer als je een nieuw parcours unlockt is het weer een heerlijke verassing om te zien welke Pokemon er nu weer zullen zijn. Het voelt voor veel van de beestjes aan alsof ik ze nu pas voor het eerst zie, ondanks dat ik ze al jaren ken. Het spel heeft een X aantal boss fights, die af en toe pittig kunnen zijn, maar ook weer tot mooie kiekjes leiden. Als je helemaal niets met fotografie hebt, en ook nooit in spellen de neiging voelt om op mooie plekken screenshots te nemen, is dit spel misschien minder geschikt voor je, alhoewel je mogelijk nog steeds voldoening kunt krijgen uit het verzamel aspect van het compleet krijgen van de Photodex. Ik ben in als grote Pokéfan, en hobby fotograaf in ieder geval enorm verrast met hoe goed dit spel is, zeker met mijn lage verwachtingen van Pokémon in het algemeen de afgelopen jaren. Om dan wel nog een puntje van kritiek te leveren: Om het spel te 100%en zul je de requests moeten voltooien, en die zijn vaak erg lastig en tedious. Maar, dit is uiteraard niet nodig voor het verhaal.

Lees alles Lees minder

Pictureee timeee
Makkelijk te spelen
Kinderen kunnen het ook spelen
Leuk in de japanse taal als voices
Super mooi gemaakt heb er al uren in zitten wil alles unlocken
Echt een top spel :-)
Mooi gemaakt
Rustgevend
de NEO ONE niet zelf kunnn besturen
Het is super om al die pokemon te fotograferen. Alleen jammer dat je niet zelf de NEO ONE kan besturen
Super leuk spel
super
Hele mooie grafics en een leuke afwisseling van de rpg pokemon games.
Prachtig spel
Wat anders de andere Pokemon spellen en het spel is prachtig gemaakt! Alles is het spel is kwa zicht een hele verbetering vergeleken met andere Pokemon spellen
Veel speelplezier
Echt een leuk spel. Leuke gimmicks en vooral requests vervolledigen vind ik leuk! Er zijn ook enorm veel hidden passages.
Geweldige nostalgie trip
Alles uit de originele is verbeterd
Heel ontspannend
niet iets wat elke pokemon fan leuk zou vinden
Ik heb de originele pokemon snap uit 1999 gespeeld, en met New pokemon snap hebben ze eigenlijk alles verbeterd. Ik heb alle levels unlocked, maar toch blijf ik maar spelen. Een geweldige game om te spelen om te relaxen, mits het je ding is. Want om eerlijk te zijn, deze game is niet voor iedereen. Vooral als je het koopt voor de volle prijs, dus ik raad aan om eerst video's ervan op te zoeken om zeker te weten of het je wat lijkt.

Lees alles Lees minder

Mooie Pokemon game met uren plezier
Prachtig gedaan. Elke keer ontdek je weer iets nieuws. Ook de edit functie maakt het grappig. Een mooie bezigheid game tot de volgende er al aan gaan komen.
Prachtig spel
Een heel mooi spel. Het ziet er allemaal echt prachtig uit. Je hebt hem alleen vrij snel uitgespeeld en om alles te behalen is eem beetje eentonig.
Foto's en puzzels!
alternatieve pokemon game
replay value
hoog pick up and play gehalte
sommige events ver gezocht
niet speelbaar voor hele lange sessies
Heerlijke game met veel pokemon in de vele gebieden, de variatie van de vele pokemon plus verschillende "events" zijn echt geweldig. Helaas zijn sommige events iets te vergezocht waardoor de game niet helemaal tot zijn vijf sterren schine komt. Je hebt verschillende mogelijkheden om foto's te schieten en pokemon reageren echt apart van elkaar. Je kan bijvoorbeeld verschillende items gooien voor verschillende effecten bij de pokemon. Tis een game die veel replay waarde heeft omdat je dezelfde pokemon meerdere malen moet fotograferen, dus dan zal je ook de stage steeds opnieuw moeten doorlopen. Maar als je een stage heb geupgrade dan is er ook kans dat je verschillende routes vrijspeeld binnen de al begane paden. Dus later in de game zal je altijd per route moeten gaan kijken voor welke foto je wil gaan. dit gepaard met snellle lvl's en high sores maken dite een perfecte "pick up and play" game. En na de route kun je natuurlijk je foto's bewerken in de game editor en online gooien!

Lees alles Lees minder

Leuk spel
Erg leuk spel, veel te ontdekken. Veel uitdaging als je alles probeert te ontdekken, maar ook simpel casual te spelen.
Heerlijke voortzetting van het origineel
Levendige levels
Er gebeuren steeds nieuwe dingen
Dag- en nachtlevels!
Soms laadtijden
Beoordelen duurt lang
Als je fan was van het eerste deel, dan is dit zeker een goede aankoop. Het is een heel ontspannende on-rail 'shooter', waarbij je probeert steeds betere foto's te maken van allerlei Pokémon. Er gebeuren per level steeds een paar nieuwe verrassende dingen en het nodigt ook echt uit om elk level steeds opnieuw te doen maar eens een andere kant op te kijken. Speelt echt lekker weg! Een beetje jammer zijn wel de laadtijden zo nu en dan, en hoe lang het duurt om al je foto's te beoordelen.

Lees alles Lees minder

Productspecificaties

Spelmodi Singleplayer
Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
Uitgever Nintendo
Releasedatum 30.04.2021
EAN 45496427351
Thema Pokémon
Genre Adventure

Koop nu

New Pokémon Snap product image
New Pokémon Snap
Levering 2-3 Werkdagen

Game Trailers