The Legend of Zelda - Tears of the Kingdom

The Legend of Zelda - Tears of the Kingdom

Beleef een episch avontuur op het land van en in de lucht boven Hyrule.

In dit vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild bepaal je zelf welk pad je aflegt door de prachtige landschappen van Hyrule en op de mysterieuze eilanden die in de lucht zweven.

Weet jij het met Links nieuwe vaardigheden op te nemen tegen het kwaad dat het koninkrijk bedreigt? 

Kies uw kleur

The Legend of Zelda - Tears of the Kingdom product image

Kies uw maat

NVT
Levering 2-3 Werkdagen
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Extra korting met Game Mania XP (meer info)
  • Winnaar Beste Winkelketen van België
    categorie Speelgoed & Games

The Legend of Zelda - Tears of the Kingdom

Beleef een episch avontuur op het land van en in de lucht boven Hyrule.

In dit vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild bepaal je zelf welk pad je aflegt door de prachtige landschappen van Hyrule en op de mysterieuze eilanden die in de lucht zweven.

Weet jij het met Links nieuwe vaardigheden op te nemen tegen het kwaad dat het koninkrijk bedreigt? 

4.3
(372)
(85)
(63)
(31)
(13)
Gigantische mooi
Tears of de kingdom is voor mij de zelda game het heeft alles wat een spel leuk en grappige maakt echt een aanrader
De beste sequel van een game
Open world
Creatief
Leuk
Niks
Botw is al een van de beste switch games, maar totk is een sequel de we allemaal wouden van botw, het brengt alles terug van botw en geeft het een nieuw kleurtje met de zelfde soort characters. Geweldig spel, een must buy
Geweldig spel
Het spel is kortgezegd geweldig. Het lijkt op de BOTW maar heeft zo veel nieuws te bieden. Ook het bouwsysteem is heel goed en zorgt voor vele mogelijkheden om je doelen te bereiken. Dit is zeker een van de beste nintendo games als je het mij vraagt.
Waarschijnlijk de beste game ooit gemaakt.
Leuke quests en gigantische wereld
Goed verhaal en fantastische muziek
Nieuwe krachten
Geen 4k 60fps
Deze game is gemakkelijk één van de beste games ooit, dit succesvolle vervolg op Breath of the Wild maakt nog meer dingen mogelijk dan zijn voorganger en behoudt alles wat Breath of the Wild speciaal maakte. Deze herkenbare maar gloednieuwe spelwereld zit vol met nieuwe ontdekkingen en interessante quests, samen met de oude wereld (die nu vol ligt met grotten en gevallen rotsen), zijn er nu ook vliegende eilandcomplexen en een hele onderwereld te verkennen. Ook de monsters zijn veranderd, want omdat de oude monsters zich anders gedragen en de toevoeging van enkele nieuwe monsters voelt de combat niet meer herhalend, mede door de nieuwe krachten die link heeft, waaronder terugspoelen, waarmee je elk object kan laten terug gaan in de tijd, zo kan je bijvoorbeeld een gevallen rots terug naar boven laten, of een gegooide steen terug naar de zender te laten gaan, persoonlijk gebruik ik deze kracht het meeste om gevallen voertuigen terug naar mij te laten komen. Daarnaast heb je ook nog plafondduiken, waarmee je door elk plafond heen kan, hiermee komen ook veel interessante puzzels, en een snelle weg naar de oppervlakte als je vastzit in een grot. De belangrijkste kracht is ongetwijfeld hechten, waarmee items heel wat belangrijker worden. Elk monster heeft ook een unieke hoorn op zijn kop, die je aan een wapen kan hechten, het verslagen van sterkere monsters beloond, want je krijgt daardoor sterkere hoorns. Ook kan je items aan pijlen hechten, waardoor je veel meer dan 5 pijlen kan hebben, dit maakt items belangrijk en gevechten uniek, want je hebt vele speciale effecten die bij items komen. De laatste kracht is al even belangrijk als de vorige, want deze kracht is vernoemd naar een oud speelgoedje van Nintendo, ultrahand! Met deze kracht kan je alle objecten aan elkaar plakken en er voertuigen mee maken, want nu zijn er zonaï machines, hiermee kan je bijna alles maken wat je kan verzinnen, van een speedboot tot een laservliegtuig. Deze voertuigen zijn handig voor bijna alles, van voorwerpen vervoeren tot monsters verpulveren. Deze kracht werkt perfect zoals je zou verwachten en zonder enige menu's, dus je moet niet programmeren ofzo. Dankzij deze krachten kan je puzzels in verschillende manieren oplossen en de wereld op een andere manier verkennen. Naast al die dingen blijft de game me ook omverblazen met de fantastische muziek en het bijzonder goede verhaal, want Ganondorf is terug en nu als de demonenkoning, aan de hand van hiërogliefen leer je langzaam wat er duizenden jaren geleden is gebeurd. Door dit alles is deze game goed voor honderden uren speeltijd en een fantastische tijd, hoewel de game 30fps is, merk je dit eigenlijk nooit.

Lees alles Lees minder

Niet echt een spel voor mij
Open-world
Open-world
Het is een goed spel, maar ik wordt snel boos. Dus ik had veel geraged.
Epic game worth the wait
Just Epic
Geweldig!
Prachtig spel met ongelofelijke gameplay. Instinctieve speelstijl en tof om alles te ontdekken! Aanrader!
Waardige opvolger BOTW
Map is groter
Voertuigen
Geen
Een oprecht waardige opvolger voor BOTW. Gameplay heeft echt een upgrade gehad, je kan echt zelf kiezen hoe je puzzels oplost. De toevoeging van "voertuigen" voegt heel veel toe.
Een top spel!
Wat een ontzettend uitgebreid en mooi spel. Je kan hier zo 250 uur op spelen en dan ben je nog niet uitgespeeld!
Geweldig vervolg
Een hele goeie game uren gaan voorbij waneer ik aan het spelen ben kan er niet mee ophouden
Zeer goede game, aanrader!
Grote wereld
Vrijheid
Het spel is zalig, zoveel vrijheid om te gaan waar je wilt en ontdekkingen te maken. Zeer tevreden!!
Een van de beste games die ik ooit heb gespeeld
Fantastische graphics
Goed verhaal
Makkelijk op te pakken
Ik ben zo blij dat ik het spel heb gehaald! Het verhaal en de gameplay bieden zoveel, voor iemand als ik die heel erg van lore houd. Ik ben zeer tevreden met de directie die Nintendo heeft genomen in het vervolg van Breath of the Wild. De graphics en de grootte van de game zelf, maar ook het verhaal en de details zijn meer en beter. In mijn mening heeft de hype naar de game toe zich zeer zeker opgeleefd. Ik raad iedereen aan om deze game te proberen!

Lees alles Lees minder

prachtig
speel het spel op je eigen manier
geen BOTW guardians
hahaha ultrahand goes brrrrrrt
kwa controls wort niet veel uitgelecht
nouwlijks tot geen referentie over BOTW
prachtig spel heel open en veel te doen je kan je creativiteid helemaal los laten gaan met ultrahand. in tegen stelling tot BOTW heb je geen last van de guardians.... er is veel meer enemy variantie dan BOTW en ik had verwacht dat de BOTW map het spel zou versaaien omdat we er al 6 jaar op speelde maar dat valt mee er zijn genoeg aan passingen gedaan op de BOTW map en dez3 map is maar 1/3 van de hele map die beschik baar is. helaas vind ik wel jammer dat de sequel van BOTW nouwlijks tot niks vertelt over BOTW en ook niet de restanten laat zien van BOTW zoals waar zijn de devine beasts waar zijn die oude shrines waar zijn de guardians en waar zijn die grote torens?

Lees alles Lees minder

Weer honderden uren plezier
Ik ben nog niet super ver in het spel, maar het verhaal en setting is een stuk interessanter dan BOTW. Met eilanden in de lucht en een laag onder de grond ben ik zeker nog vele uren bezig om alles te ontdekken.
Prachtig
Super game.

Productspecificaties

Spelmodi Singleplayer
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels, Nederlands
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Grof taalgebruik
Ontwikkelaar Nintendo
Uitgever Nintendo
Releasedatum 12.05.2023
EAN 045496478742
Thema Legend of Zelda
Genre Action, Adventure

Koop nu

The Legend of Zelda - Tears of the Kingdom product image
The Legend of Zelda - Tears of the Kingdom
Levering 2-3 Werkdagen

Game Trailers