PlayStation Plus3 gevonden

Bestel je digitale code online en ontvang direct in je mailbox! 

Ook bij digitale aankopen spaar je XP coins. 

Relevantie Recent verschenen Nieuwprijs ⇧ Nieuwprijs ⇩ A - Z Z - A
Gekozen filters:
Verwijder alle filters

Om online te spelen op de PlayStation 4 en PlayStation 5 is een PlayStation Plus abonnement vereist. PS Plus kan je afsluiten via de PlayStation systemen zelf, maar je kunt bij ons ook prepaid kaarten halen waardoor je nergens aan vast zit. Wij hebben PS Plus voor 1 maand, PS Plus voor 3 maanden en PS Plus voor een heel jaar. Als een van deze drie verlopen is nadat je de code heb gebruikt, hoef je niks te doen en heb je de keuze om wederom een prepaid kaart te halen of om een tijdje over te slaan.

Extra voordelen

PS Plus geeft je niet alleen toegang tot het online spelen van spellen. Je krijgt namelijk ook nog eens extra voordelen in spellen of spellen geheel gratis. Elke maand zijn er PlayStation Plus games verkrijgbaar. Sony kiest drie verschillende games die de komende maand gratis te downloaden zijn voor PS Plus leden, deze zijn ook na deze maand gewoon te spelen zolang je een actief PlayStation Plus lidmaatschap hebt lopen. Het laatst nieuws over de PlayStation Plus Games van de maand vind je op onze blog.

Je kunt gemakkelijk PlayStation Plus bestellen via onze website en krijgt de code vervolgens direct in de mailbox. Ook in onze winkels zijn de lidmaatschappen verkrijgbaar en krijg je een code mee om thuis in te voeren.