Stem op de Game Mania Game of the Year Awards

En maak kans op een game naar keuze!

We kunnen veel vertellen over het jaar 2021, maar we zullen het jaar toch vooral herinneren als een slechte remake van 2020. Op gamesgebied lag dat gelukkig anders. Ondanks de perikelen van het moeten werken tijdens een pandemie, werden we keer op keer getrakteerd op prachtige games van uiteenlopende ontwikkelaars. Games die als geroepen kwamen, want we kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk de rol van entertainment is in deze tijden.

In sommige gevallen legden games juist wel een vinger op de pijnlijke plek. Psychonauts 2 benadrukte op speelse wijze hoe belangrijk mentale gezondheid is door ons letterlijk in de hoofden van mensen te laten kijken. Deathloop en Returnal lieten ons ook in de virtuele wereld voelen alsof we in een eindeloze tijdlus verstrikt waren. En in Life is Strange: True Colors ondervonden we dat het hebben van empathie niet alleen een goede karaktereigenschap is, maar zelfs een superkracht.

 

Stem op jouw GOTY!

Er was dus genoeg te spelen, maar we zijn nu vooral benieuwd naar wat jullie de beste game van 2021 vinden! De winnaars van onze Game of the Year 2021 verkiezing worden dan ook volledig door onze community gekozen, en wel via onderstaande formulier.

Kiezen is lastig, dus daarom vragen we jullie om in totaal 3 games te kiezen. De eerste game geef je 3 punten, de tweede 2 punten, en de derde 1 punt. De game die op 20 januari de meeste punten heeft ontvangt de prestigieuze titel Game Mania Game of the Year 2021!

Als kers op de taart maak je ook nog eens kans op een game naar keuze*!

Stemformulier

Wedstrijdregelement

Looptijd wedstrijd: 4 januari 2022 t/m 19 januari 2022 23:59. De winnaar wordt uiterlijk op 28 januari 2022 persoonlijk gecontacteerd via het e-mailadres dat werd opgegeven in het wedstrijdformulier. De winnaar wordt gekozen aan de hand van de schiftingsvraag en ontvangt een game naar keuze uit het assortiment van Game Mania, ter waarde van maximaal 79,98 euro.

Avatar van Game Mania
Game Mania HQ

Gepubliceerd op: 04/01/2022
Laatste update:

 

Avatar van Game Mania
Game Mania HQ