PlayStation Plus Games
PlayStation Plus Games

Dit zijn de PlayStation Plus games van september 2022

De PlayStation Plus-games van september 2022 zijn bekend!

In de PlayStation Plus-line-up van september staan een spannende races, zwart-wit foto’s en epische avonturen centraal. Deze maand kunnen PlayStation Plus leden Need for Speed Heat, Toem en Granblue Fantasy: Versus aan hun bibliotheek toevoegen.

Alle games zijn beschikbaar vanaf dinsdag 6 september.

 

Need for Speed: Heat

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5

Leef je overdag uit en riskeer het allemaal 's nachts in Need for Speed Heat, een zeer intense race game waarin je het opneemt tegen de kwaadaardige politiemacht van de stad terwijl je je eigen plek veroverd in de straatrace-elite. Overdag neem je deel aan de Speedhunter Showdown - een wedstrijd waarin je punten verdient om je garage met high performance auto's te customizen en te upgraden. Wanneer je wagen perfect is vormgegeven en optimaal getuned is, en je klaar bent om de intensiteit op te voeren, rijd je de nacht in waar jij en je bemanning de concurrentie aangaan in illegale straatraces die je reputatie opbouwen en je toegang geven tot grotere races en betere onderdelen. Maar onder de dekking van de duisternis patrouilleert een kwaadaardige strijdmacht die je onderuit wil halen en alles wil afpakken wat je hebt verdiend.

Ga de strijd aan en riskeer het allemaal voor ondergrondse glorie of keer terug naar je safehouse en begin aan een nieuwe spannende dag. De wegen, de risico's en de wagens eindigen nooit in deze straatrace game waarin je crew flink het gaspedaal intrapt, je garage vol met te gekke auto's staat en de stad non-stop jouw speeltuin is.

 

Granblue Fantasy: Versus

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5

Ontdek een animefighter voor spelers van alle niveaus! Arc System Works, het team achter de veelgeprezen vechtserie BLAZBLUE, Guilty Gear en Dragon Ball-fighters, en Cygames, de mensen achter het internationale mobiele fenomeen Granblue Fantasy, luidt een nieuw tijdperk in van vechtgames met een rijk en toegankelijk vechtsysteem geschikt voor zowel beginners als veteranen.

Vecht als je favoriete Granblue-personages! Een gebalanceerde en gevarieerde cast van strijders staat klaar om het uit te vechten, elk met hun eigen individuele vechtstijlen en oogverblindende vaardigheden. Of het nu gaat om de allrounder Katalina, de langeafstandsspecialist Ferry of de dual blade-gebruiker Lancelot, er is een karakter en stijl die bij bijna ieders smaak past.

 

Toem

Video URL:
Currently supported:

 PS5

Ga op een vrolijk avontuur en gebruik je fotografische oog om de mysteries van de magische TOEM te ontrafelen in deze met de hand getekende avonturengame. Klets met maffe personages, los hun problemen op door mooie foto's te nemen en reis door een ontspannend landschap! Bovendien zit Toem boordenvol chille muziek waardoor je optimaal kan genieten van de gevarieerde spelomgevingen!

 
Avatar van Game Mania
Game Mania HQ
ps plus
ps plus
 

PlayStation Plus direct in je mailbox!

Koop nu PlayStation Plus bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren en bovenstaande games kunt downloaden!

  • Code direct in je mailbox en in je Game Mania-account
  • Je ontvangt XP coins met Game Mania XP!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Geen betaalgegevens opgeslagen op je console
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij vragen of problemen
 

Gepubliceerd op: 01/09/2022
Laatste update: