PlayStation Plus Games
PlayStation Plus Games

Dit zijn de PlayStation Plus Essential games van oktober 2022

De PlayStation Plus Essential games van oktober 2022 zijn bekend!

In de PlayStation Plus Essential-line-up van oktober staan een spannende races, stijlvol knallen en gevechten met superhelden centraal. Deze maand kunnen PlayStation Plus Essential leden Hot Wheels Unleashed, Injustice 2 en Superhot aan hun bibliotheek toevoegen.

Alle games zijn beschikbaar vanaf 4 oktober 2022. 

 

Hot Wheels Unleashed

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5

Verzamel 's werelds beste auto's, bouw krankzinnige tracks en neem deel aan de meest opwindende races! De coolste, de snelste, de meest unieke badass-busjes en adembenemende muscle cars wachten op je. Kruip achter het stuur van een veelvoud aan voertuigen, elk met hun eigen persoonlijkheid en stijl, verschillende eigenschappen en zeldzaamheidsniveaus. Bewijs dat je de beste bent en ontgrendel premium auto's en buitengewone items en maak dankzij de Livery Editor een uniek meesterwerk van je auto. Maak je klaar voor puur plezier en laat je rijvaardigheid zien! Het allerbeste van het Hot Wheels-universum is hier!

 

Injustice 2

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5

Bouw de ultieme versie van je favoriete DC personages in het door superkrachten omgeven vervolg op NetherRealm Studios’ Injustice - Gods Among Us. Injustice 2, dat ontwikkeld wordt door de bekroonde NetherRealm Studios, biedt een nieuwe ervaring die verder gaat dan de gevechten uit de vorige game. Voor de eerste keer kan je zelf bepalen hoe je personages eruit zien, vechten en zich ontwikkelen. Met ieder gevecht verdien je gear om jouw favoriete DC superhelden en superschurken aan te passen en te verbeteren, wat niet alleen invloed heeft op hoe ze eruit zien, maar ook op hoe ze vechten.

 

Superhot

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5

SUPERHOT doet de lijnen tussen behoedzame strategie en ongebreidelde chaos vervagen: het is de ultieme FPS waarin de tijd alleen verdergaat als jij beweegt. Geen herstellende energiebalken. Geen handig geplaatste munitievoorraden. Alles draait alleen om jou, in het nauw gedreven en overweldigd, terwijl je de wapens van gesneuvelde vijanden pakt om te schieten, te hakken en je een weg te banen door een orkaan van kogels in slow-motion.

 
Avatar van Game Mania
Game Mania HQ
ps plus
ps plus
 

PlayStation Plus direct in je mailbox!

Koop nu PlayStation Plus bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren en bovenstaande games kunt downloaden!

  • Code direct in je mailbox en in je Game Mania-account
  • Je ontvangt XP coins met Game Mania XP!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Geen betaalgegevens opgeslagen op je console
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij vragen of problemen
 

Gepubliceerd op: 03/10/2022
Laatste update: