PlayStation Plus Games van September 2021
PlayStation Plus Games van Oktober 2021

Dit zijn de PlayStation Plus games van oktober 2021

De PlayStation Plus-games van oktober zijn bekend!

De PlayStation Plus-line-up van oktober geeft spelers de keuze om bloederig de strijd aan te gaan of juist rustig te genieten van het groene gras. Beleef gigantische veldslagen in Hell Let Loose en probeer het tij van de oorlog te keren. Mochten de vliegende kogels je te veel worden, pak dan de golf-clubs maar uit de kast en probeer die hole-in-one te slaan. De fighter-fans hoeven zich niet getreurd te voelen deze maand, want met Mortal Kombat X krijg je meer dan genoeg vecht-actie en gruwelijke finishers om je bezig te houden tijdens de regenachtige dagen die we in oktober tegemoet gaan.

 

Hell Let Loose

Hell Let Loose Cover

  Beschikbaar van 5 oktober tot 1 november
 PS5

Maak de legendarische gevechten van het westerse front mee, zoals Carentan, Omaha Beach en Foy. Dit is oorlog op een ongekende schaal, met imponerende tanks die het slagveld domineren en cruciale aanvoerlijnen die het front bevoorraden. Jij bent een radertje in deze kolossale oorlogsmachine. In Hell Let Loose beland je midden in de chaos van de strijd, met voertuigen die door spelers worden bestuurd, een dynamisch front en een cruciale rol voor eenheden. Probeer het tij van de oorlog te keren!

 

PGA Tour 2K21

PGA 2K21 Cover

  Beschikbaar van 5 oktober tot 1 november
 PS4 & PS5
Golf liefhebbers bereid je maar voor want Scans van de echte wereld brengen de fairway, green, bunkers, bomen, meren en vijvers echt tot leven! De uitzendingen van PGA TOUR zijn op grafisch gebied niet alleen ontzettend mooi om te zien, maar bevatten ook dynamische tussenfilmpjes en naadloze herhalingen, en worden stuk voor stuk begeleid door het commentaar van Luke Elvy en Rich Beem.

 

Mortal Kombat X

Mortal Kombat X cover

  Beschikbaar van 5 oktober tot 1 november
 PS4 & PS5

Mortal Kombat X combineert een ongeëvenaarde, filmische presentatie met geheel nieuwe gameplay. Voor de eerste keer kunnen spelers kiezen uit verschillende varianten van elk personage om de strategie en vechtstijl te beïnvloeden.

Game Mania Blog
 

Download nog snel de games van augustus!

Je hebt nog tot 5 oktober om de PlayStation Plus games van augustus te downloaden:

  • Overcooked! All You Can Eat (PS5)
  • Hitman 2 (PS4 & PS5)
  • Predator: Hunting Grounds (PS4 & PS5)
 

PlayStation Plus direct in je mailbox!

Koop nu PlayStation Plus bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren en bovenstaande games kunt downloaden!

  • Code direct in je mailbox en in je Game Mania-account
  • Je ontvangt Coins met Game Mania XP!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Geen betaalgegevens opgeslagen op je console
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij vragen of problemen
 

Gepubliceerd op: 01/10/2021
Laatste update: