PlayStation Plus Games
PlayStation Plus Games

Dit zijn de PlayStation Plus Essential games van november 2022

De PlayStation Plus Essential games van november 2022 zijn bekend!

In de PlayStation Plus Essential-line-up van november staan samoerai, tovenaars en astronauten centraal. Deze maand kunnen PlayStation Plus Essential leden Nioh 2, LEGO Harry Potter Collection en Heavenly Bodies aan hun bibliotheek toevoegen.

Alle games zijn beschikbaar vanaf 1 november 2022.

ps plus november
 

Nioh 2

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5

Beheers de vechtkunsten van de samoerai in deze brute en ongelofelijk uitdagende RPG. De dood wacht op je. Reis naar het Japan van 1555 en verken een land dat in een gewelddadige en eindeloze oorlog is beland. Monsters en kwade geesten trekken door de prachtige maar onheilspellende landschappen. Jaag als onafhankelijke huurling op je vijanden en gebruik de bovennatuurlijke krachten van de mythische Yokai. Weet jij te overleven in het nieuwe en angstaanjagende Dark Realm tijdens het verraderlijke Sengoku-tijdperk?

 

LEGO Harry Potter Collection

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5

Herontdek met de LEGO Harry Potter Collection de wereld van Harry Potter in de dolle en unieke manier dat alleen Lego dat kan! De magie en het avontuur komen tot leven met de bouwstenen van onze jeugd. Je speelt als Harry Potter, Ron, Hermelien, of één van de honderden andere personages die ronddwalen in Zweinstein. De eerste 'Lego Harry Potter'-game vertelt het verhaal van de eerste vier films. Je zoekt naar de Steen der Wijzen terwijl je je eerste magische krachten ontdekt. Even later red je de school van de ondergang in de Geheime Kamer. In de Gevangene van Azkaban bevrijd je Pippeling uit de gevangenis en ten slotte vecht je om de vuurbeker in het WK-zwerkbal. Je beleeft al deze avonturen met de humor en creatieve aanpassingen die uniek zijn voor de Lego-games.

 

Heavenly Bodies

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5

Heavenly Bodies is een spel over ruimtevaarders, het lichaam en het ontbreken van zwaartekracht. Ontdek de continu veranderende nuances van gewichtloze beweging in dit uitdagende, natuurkundige spel. Bestuur de armen van je ruimtevaarder met de linker en rechter sticks om door natuurkundig gesimuleerde scenario's te drukken, trekken en klauteren aan boord van een wetenschappelijk onderzoeksstation.

Het is je toevertrouwd om de meest trotse technische prestatie van de aarde uit te voeren. Met alleen radiocontact met missiecontrole als je hulp, moet je je scherpe geest en behendige ledematen gebruiken om ruimtetelescopen in elkaar te zetten, kwetsbare zonnepanelen te onderhouden en kosmische plantkunde te onderzoeken. Maar zonder zwaartekracht staat niks stil, is niks veilig en is niks eenvoudig.

 
Avatar van Game Mania
Game Mania HQ
ps plus
ps plus
 

PlayStation Plus direct in je mailbox!

Koop nu PlayStation Plus bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren en bovenstaande games kunt downloaden!

  • Code direct in je mailbox en in je Game Mania-account
  • Je ontvangt XP coins met Game Mania XP!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Geen betaalgegevens opgeslagen op je console
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij vragen of problemen
 

Gepubliceerd op: 31/10/2022
Laatste update: