PlayStation Plus Games van November2021
PlayStation Plus Games van November2021

Dit zijn de PlayStation Plus games van november 2021

De PlayStation Plus-games van november zijn bekend!

De PlayStation Plus-line-up van november brengt zelfs meer met zich mee dan voorheen! Deze maand krijgen spelers namelijk niet alleen de drie standaard games, maar ook nog eens drie extra PlayStation VR titels! Deze maand kunnen we heerlijk genieten van een potje trefbal of een grandioze RPG. Maar daarnaast kunnen we ook zombies jagen in VR en nog veel meer. Lees snel verder om erachter te komen wat je deze maand te wachten staat!

 

Knockout City

Knockout City Cover

  Beschikbaar van 2 november tot 6 december
 PS4 & PS5

Vorm een team en neem het op tegen rivaliserende teams in Knockout City, waar je rekeningen vereffent in EPISCHE TREFBALGEVECHTEN. Zet je schrap voor de waanzinnige en intense competitie in een heel nieuwe benadering van multiplayer wedstrijden met teams.
Pas je personage aan en vorm een team met je vrienden om Knockout City over te nemen. Versla tegenstanders met schijnbewegingen en gecoördineerd teamwork terwijl de ballen je om de oren vliegen. Geen bal? Geen probleem! Je kunt letterlijk een bal worden, in de handen van een teamgenoot rollen en het ultieme wapen worden.

 

First Class Trouble

First Class Trouble Cover

  Beschikbaar van 2 november tot 6 december
 PS4 & PS5

First Class Trouble is een party spel waar de spelers moeten samenwerken en elkaar tegenwerken om een ramp te overleven. Of je nou speelt als een Passagier, of als een opstandige Personoid, je zult je verstand moeten gebruiken(en soms een fles champagne smijten) om in leven te blijven. In First Class Trouble win je ofwel door misleiding of door deductie in een charmante, onzekere en vaak onveilige omgeving. Of je nou nuchter bent of een glasje hebt gedronken, First Class Trouble komt met een gevaarlijke cocktail van moeilijke beslissingen en bizarre mogelijkheden.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

 
Kingdoms of Amalur Re-Reckoning cover

   Beschikbaar van 2 november tot 6 december
 PS4 & PS5

De remaster biedt een uitgestrekte wereld met prachtige visuals, verbeterde gameplay en intense, aanpasbare RPG-combat.
Ontdek de geheimen van Amalur, van de levendige stad Rathir tot de uitgestrekte omgeving van Dalentarth en de duistere kerkers in Brigand Hall Caverns. Zet je in voor een wereld die uiteen wordt gerukt door een wrede oorlog en beslis over je eigen lot. Ben jij de eerste strijder die aan de dood ontsnapt?


The Walking Dead: Saints & Sinners

 
Walking Dead Saints & Sinners Cover

   Beschikbaar van 2 november tot 3 januari
 PS VR

Zie alle verschrikkingen die de levenden en de doden kunnen bieden in dit nieuwe VR-avontuur in het The Walking Dead-universum. Reis door de ruïnes van door wandelaars besmet New Orleans terwijl je elke dag vecht, sluipt, opruimt en overleeft en een stadsbreed mysterie ontrafelt in de iconische wijken. Ontmoet wanhopige facties en eenzame overlevenden die vriend of vijand kunnen zijn. Of je nu anderen helpt of met geweld neemt wat je wilt, elke keuze die je maakt heeft gevolgen. Wat voor soort overlevende ben jij voor de mensen van NOLA?

The Persistence

 
The Persistence Cover

   Beschikbaar van 2 november tot 3 januari
 PS VR

The Persistence daagt je uit om te overleven aan boord van een gedoemd kolonieruimteschip in het jaar 2521. Gestrand, slecht functionerend en gevangen in de onverbiddelijke aantrekkingskracht van een zwart gat, is “The Persistence” overspoeld door een bemanning die is gemuteerd in gruwelijke en moorddadige wezens. Het is aan jou, een kloon van beveiligingsofficier Zimri Eder, om dieper door te dringen in de dekken van The Persistence om de systemen te repareren en te voorkomen dat het schip uit elkaar wordt gerukt.

Until You Fall

 
Until You Fall Cover

   Beschikbaar van 2 november tot 3 januari
 PS VR

Fantasy en synthwave komen samen in dit fysiek actieve VR-zwaardvechtspel. Word sterker naarmate je door een fantastische neonomgeving vecht en sla magische wangedrochten neer in deze hack-and-slash roguelite. Until You Fall is een op arcadespellen geïnspireerd hack-and-slash roguelite VR-spel dat je dwingt om je eigen vechtstijl te vinden en onder de knie te krijgen voor vele uren hectisch, kinetisch plezier.

Game Mania Blog
 

Download nog snel de games van augustus!

Je hebt nog tot 5 oktober om de PlayStation Plus games van augustus te downloaden:

  • Overcooked! All You Can Eat (PS5)
  • Hitman 2 (PS4 & PS5)
  • Predator: Hunting Grounds (PS4 & PS5)
 

PlayStation Plus direct in je mailbox!

Koop nu PlayStation Plus bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren en bovenstaande games kunt downloaden!

  • Code direct in je mailbox en in je Game Mania-account
  • Je ontvangt Coins met Game Mania XP!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Geen betaalgegevens opgeslagen op je console
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij vragen of problemen
 

Gepubliceerd op: 02/11/2021
Laatste update: