PlayStation Plus Games
PlayStation Plus Games

Dit zijn de PlayStation Plus Essential games van mei 2023

De PlayStation Plus Essential games van mei 2023 zijn bekend!

In de PlayStation Plus Essential-line-up van mei krijg je 3 games je bord. Deze maand kunnen PlayStation Plus Essential leden GRID Legends, Chivalry 2 en Descenders downloaden

Alle games zijn beschikbaar vanaf 2 mei 2023.

ps plus mzi 2023
 

GRID Legends

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5

GRID Legends biedt zenuwslopende internationale motorsport-actie op het scherpst van de snede. Creëer je droom-motorsportevenementen, stort je in live multiplayer-races, maak deel uit van het drama in een fascinerend virtueel productieverhaal en omarm het gevoel van spectaculaire race-actie.

Strijd om je positie. Verleg de grenzen van legendarische wagens. Voel de kick van ongelofelijke snelheid. Drijf je aartsvijand tot het uiterste. Versla je vrienden keer op keer... en zorg ervoor dat ze het nooit meer vergeten.

 

Chivalry 2

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5

Keer terug naar het ultieme middeleeuwse slagveld! Chivalry 2 is een first-person actiespel voor meerdere spelers, geïnspireerd op epische middeleeuwse filmgevechten. Spelers worden meegesleept in de actie van elk iconisch moment van het tijdperk - van botsende zwaarden, stormen van vuurpijlen, uitgebreide kasteelbelegeringen en meer.

Domineer enorme slagvelden. Katapulten verscheuren de aarde als je kastelen belegert en dorpen in brand steekt in de terugkeer van Team Objective-kaarten.

 

Descenders

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5

Descenders is extreme downhill freeride game waar fouten echte gevolgen hebben. Leid je team naar glorie en word legendarische Descender!

In Descenders is je team je leven. Wanneer je een kant kiest - Enemy, Arboreal of Kinetic - ben je aan andere spelers gebonden die dezelfde kant kiezen als jij. Pak je fiets, kies je team en probeer de legende van je Descender waar te maken. Word je lid van de die-hard, trick-frenzy gelederen van Team Enemy, de bekwame, off-road stylings van Team Arboreal, of de high-octane, snelheid-is-alles Team Kinetic?

Avatar van Game Mania
Game Mania HQ
ps plus
ps plus
 

PlayStation Plus direct in je mailbox!

Koop nu PlayStation Plus bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren en bovenstaande games kunt downloaden!

  • Code direct in je mailbox en in je Game Mania-account
  • Je ontvangt XP coins met Game Mania XP!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Geen betaalgegevens opgeslagen op je console
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij vragen of problemen
 

Gepubliceerd op: 09/05/2023
Laatste update: 09/05/2023