PlayStation Plus Games van februari 2022
PlayStation Plus Games van februari 2022

Dit zijn de PlayStation Plus games van maart 2022

De PlayStation Plus-games van maart 2022 zijn bekend!

In de PlayStation Plus-line-up van maart zijn overlevingsdrang, racing en combat skills belangrijke vaardigheden om te hebben. Deze maand kunnen PlayStation Plus leden Ark: Survival Evolved, Team Sonic Racing, Ghostrunner én Ghost of Tsushima: Legends downloaden.

Alle games zijn beschikbaar van dinsdag 1 maart 2022 tot en met maandag 4 april 2022.

 

Ark: Survival Evolved

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5

Bereid je voor op het ultieme dino-avontuur! Aangespoeld op een mysterieus prehistorisch eiland, moet je op verkenning doorheen de verschillende gebieden, terwijl je jaagt, oogst, werktuigen bouwt, voedsel teelt en een huis bouwt om te overleven. Gebruik je vaardigheden om de dinosauriërs en andere primitieve dieren die op de ‘ARK’ leven te doden, temmen, kweken en zelfs te berijden. Zorg ervoor dat je technologie evolueert van primitieve tools tot laserkanonnen die je op een T-Rex kan plaatsen en speel alleen of samen met honderden andere spelers.

 

Team Sonic Racing

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5

Team Sonic Racing scheurt naar je! Sonic-fans, opgelet! Team Sonic Racing combineert de beste elementen van razendsnelle arcade-races met unieke mogelijkheden om voertuigen aan te passen. Sonic-fans kunnen solo spelen, samenwerken met vrienden in teams of het tegen elkaar opnemen in superspannende races door het hele Sonic-universum.

 

Ghostrunner

Video URL:
Currently supported:

 PS5

Ghostrunner biedt een unieke ervaring voor één speler: hoog tempo, gewelddadige gevechten en een originele setting waarin scifi wordt gecombineerd met postapocalyptische elementen. Het vertelt het verhaal van een wereld die al ten onder is gegaan en de inwoners die vechten om te overleven. De straten van deze torenstad zijn levensgevaarlijk. Mara de Keymaster heerst met een ijzeren vuist en geeft niks om mensenlevens.

 

Ghost of Tsushima: Legends

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5

Ghost of Tsushima: Legends is een online coöp-multiplayer* die is geïnspireerd op Japanse volksverhalen en mythologie. Kies een van de vier klassen (Samoerai, Jager, Ronin of Sluipmoordenaar) en stort je samen met je vrienden via online matchmaking in een reeks verhaalmissies voor twee spelers, survivalmissies voor vier spelers of het nieuwe speltype Rivalen. *Online mulitplayer vereist een actief PlayStation Plus lidmaatschap.

 
Game Mania Blog
 
 

PlayStation Plus direct in je mailbox!

Koop nu PlayStation Plus bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren en bovenstaande games kunt downloaden!

  • Code direct in je mailbox en in je Game Mania-account
  • Je ontvangt XP coins met Game Mania XP!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Geen betaalgegevens opgeslagen op je console
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij vragen of problemen
 

Gepubliceerd op: 03/03/2022
Laatste update: