PlayStation Plus Games
PlayStation Plus Games

Dit zijn de PlayStation Plus games van juni 2022

De PlayStation Plus-games van juni 2022 zijn bekend!

In de PlayStation Plus-line-up van mei zijn balvaardigheid en kunde om goden én reuzen neer te halen belangrijke vaardigheden om te hebben. Deze maand kunnen PlayStation Plus leden God of War, Naruto to Boruto – Shinobi Strikers en Nickelodeon All-Star Brawl downloaden.

Alle games zijn beschikbaar van dinsdag 7 juni 2022 tot en met maandag 4 juli 2022

 

God of War

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5
Beschikbaar van 7 juni tot en met 4 juli

De God van de Oorlog is veranderd. Dit is niet de Kratos die je kende. Een wrede en onbekende wereld wacht op je. Verken een prachtige hervertelling van een klassiek verhaal. Kruip in de huid van Kratos en ga met hem mee op een diepzinnige reis vol groei, geweld en het verlangen om een betere man te worden voor zijn zoon. In een wereld vol monsters, draken en goden is verantwoordelijkheid een zware last. En als je leven gevuld is met bloed en chaos, hoe behoed je de toekomst dan voor de fouten uit je verleden?

 

Naruto to Boruto: Shinobi Striker

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5
Beschikbaar van 7 juni tot en met 4 juli

Naruto to Boruto - Shinobi Striker is een online multiplayer spel in het universum van Naruto. Vecht met je favoriete personages en ontdek een nieuwe gameplay-stijl in spannende 3D-omgevingen met een volledig nieuwe grafische stijl! Werk samen met je vrienden om de beste Shinobi ooit te worden!

Geniet van een nieuwe grafische stijl met kleurrijke personages, maps en nieuwe ninjutsu! Maak gebruik van de verticaliteit in de nieuwe omgevingen door te springen en langst de muur te lopen. Daag samen met je vrienden spelers van over de hele wereld uit om het tegen jou op te nemen in 4-tegen-4 gevechten.

 

Nickelodeon All-Star Brawl

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5
Beschikbaar van 7 juni tot en met 4 juli

Nickelodeon All Star Brawl brengt je favoriete Nickelodeon-personages samen voor één bombastische strijd. Met een krachtige cast van helden uit de topshows in het Nickelodeon-universum, neem je het op tegen alle sterren van SpongeBob Squarepants, Teenage Mutant Ninja Turtles, The Loud House, Aaahh!!! Real Monsters, Avatar, The Wild Thornberrys, Hey Arnold!, Rugrats en nog veel meer om de ultieme dominantie te bepalen. Met unieke movesets en aanvallen die rechtstreeks afkomstig zijn van hun herkenbare persoonlijkheden, heeft elk personage zijn eigen speelstijl, waardoor het legioen van fans van Nickelodeon eindeloze uren plezierige actie mogelijk maakt.

 
 
Avatar van Game Mania
Game Mania HQ
 

PlayStation Plus direct in je mailbox!

Koop nu PlayStation Plus bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren en bovenstaande games kunt downloaden!

  • Code direct in je mailbox en in je Game Mania-account
  • Je ontvangt XP coins met Game Mania XP!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Geen betaalgegevens opgeslagen op je console
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij vragen of problemen
 

Gepubliceerd op: 02/06/2022
Laatste update: