PlayStation Plus Games van Juni 2021
PlayStation Plus Games van Juni 2021

Dit zijn de PlayStation Plus games van juni 2021

De PlayStation Plus-games van juni zijn bekend! Iedere maand worden PS4- en PS5-eigenaren met een PS Plus-abonnement getrakteerd op gratis games die een maand lang gedownload kunnen worden in de PlayStation Store.

Dit zijn de PlayStation Plus games van juni 2021!

 

Operation: Tango

Operation Tango

  Beschikbaar van 1 juni tot 5 juli
 PS5

Werk samen om de wereld te redden in dit coöperatieve spionage-avontuur, waarin jij en een vriend je uitdagen om online samen te werken om gevaarlijke missies over de hele wereld te voltooien in een hightech wereld in de nabije toekomst. Combineer vaardigheden vanuit verschillende gezichtspunten - speel Hacker of Agent - om asymmetrische uitdagingen te overwinnen en werk samen met alleen je stem om je te verbinden. Teamwork is cruciaal, en communicatie is de sleutel! Opmerking: bediening: Tango vereist dat beide spelers toegang hebben tot een werkende microfoon.

 

Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown

Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown

  Beschikbaar van 1 juni tot 2 augustus
 PS4 & PS5

Sega's iconische één-op-één-vechter wordt opnieuw gemaakt voor een nieuwe generatie door Yakuza en Judgement-ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio. Deze console-exclusieve debuteert op PlayStation Plus, waardoor zowel VF-veteranen als nieuwkomers de intense vechtsportgevechten, diepgaande strategie en ingewikkeld uitgebalanceerde gameplay van de baanbrekende 3D-jager in verbluffende HD kunnen ervaren.

 

Star Wars: Squadrons

Star Wars Squadrons

  Beschikbaar van 1 juni tot 5 juli
 PS4 & PS5

Beheers de kunst van starfighter-gevechten in hectische multiplayer-luchtgevechten in de ruimte en leer wat het betekent om piloot te zijn in een spannend Star Wars-verhaal voor één speler dat zich afspeelt na de gebeurtenissen van Return of the Jedi en gezien vanuit wisselende perspectieven van twee facties. The New Republic vecht voor vrijheid. Het rijk eist orde. Bestuur iconische vaartuigen zoals de X-wing en TIE-jager, pas uitrustingen en cosmetica aan, leid kracht om tussen wapens, schilden en motoren terwijl je jezelf onderdompelt in de cockpit!

Game Mania Blog
 

Download nog snel de games van mei

Je hebt nog tot 1 juni om de PlayStation Plus games van mei te downloaden:

  • Wreckfest (PS5)
  • Battlefield V (PS4 & PS5)
  • Stranded Deep (PS4 & PS5)

Lees hier meer over de PlayStation Plus games van mei.

 

PlayStation Plus direct in je mailbox!

Koop nu PlayStation Plus bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren en bovenstaande games kunt downloaden!

  • Code direct in je mailbox en in je Game Mania-account
  • Je ontvangt Coins met Game Mania XP!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Geen betaalgegevens opgeslagen op je console
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij vragen of problemen
 

Gepubliceerd op: 27/05/2021
Laatste update:

 

Avatar van Game Mania
Redactie Game Mania