PlayStation Plus Games
PlayStation Plus Games

Dit zijn de PlayStation Plus Essential games van juli 2023

De PlayStation Plus Essential games van juli 2023 zijn bekend!

In de PlayStation Plus Essential-line-up van juli krijg je 3 games je bord. Deze maand kunnen PlayStation Plus Essential leden Call of Duty: Black Ops Cold War, Alan Wake Remastered en Endling – Extinction is Forever downloaden.

Alle games zijn beschikbaar vanaf 4 juli 2023.

ps plus juli 2023
 

Call of Duty: Black Ops Cold War

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5

Black Ops Cold War gooit fans in het heetst van de strijd van het geopolitieke conflict tijdens de Koude Oorlog in het begin van de jaren tachtig. Niets is wat het lijkt in de aangrijpende singleplayer Campaign, waarin spelers tegenover historische figuren en de harde werkelijkheid komen te staan tijdens een gevecht dat zich uitstrekt over de hele wereld op iconische locaties zoals Oost-Berlijn, Vietnam, Turkije, het KGB-kwartier van de Sovjets en meer.

Als elite-agent volg je het spoor van een duister figuur genaamd Perseus, die op een missie is om de machtsverhoudingen in de wereld te verstoren en de loop van de geschiedenis te wijzigen. Onderneem een reis naar het onheilspellende centrum van een wereldwijde samenzwering met iconische personages als Woods, Mason en Hudson en een nieuwe groep agenten die een plan proberen te dwarsbomen waar al tientallen jaren aan is gewerkt.

 

Alan Wake Remastered

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5

Wanneer de vrouw van de best verkochte schrijver Alan Wake verdwijnt op hun vakantie, duiken pagina's in zijn zoektocht op van een thriller die hij niet eens meer herinnert geschreven te hebben. Een duistere aanwezigheid valt het kleine dorpje Bright Falls lastig, en duwt Wake tot het uiterste van zijn gezond verstand om het mysterie te ontrafelen en zijn liefde te redden.

Gepresenteerd in de stijl van een tv-serie, is Alan Wake voorzien van de bekende Remedy-verhalen en bloedstollende actiescènes. Als spelers dieper en dieper duiken in het mysterie, zullen ze geconfronteerd worden met overweldigende overmacht, plotwendingen en cliffhangers. Het is alleen door het beheersen van de Flight With Light-vechttechniek dat ze een stap voorblijven van de duisternis die zich verspreid over Bright Falls.

Met het lichaam van een actiespel en de gedachte van een psychologische thriller, de intense sfeer van Alan Wake, de diepe en vele lagen in het verhaal, en de uitzonderlijk spannende vechtscènes geven spelers een entertainende en originele game-ervaring.

 

Endling – Extinction is Forever

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5

Ervaar in dit eco-bewuste avontuur een wereld die door de mensheid verwoest is, en dat door de ogen van de laatste volwassen vos op aarde. Ontdek de vernietigende kracht van de mensheid die de meest kostbare en waardevolle natuurlijke bronnen dag na dag corrumpeert, vervuilt en uitbuit. Verken verschillende gebieden en verdedig je kleine vossenkroost, voed ze, zie ze opgroeien, merk hun unieke persoonlijkheden en angsten op, en help hen vooral om te overleven. Gebruik de duisternis van de nacht om je nest onopgemerkt naar een veiligere plek te begeleiden. Rust overdag uit in een geïmproviseerd onderkomen en plan je volgende zet zorgvuldig - het zou wel eens de laatste kunnen zijn voor jou en je welpen.

Avatar van Game Mania
Game Mania HQ
ps plus
ps plus
 

PlayStation Plus direct in je mailbox!

Koop nu PlayStation Plus bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren en bovenstaande games kunt downloaden!

  • Code direct in je mailbox en in je Game Mania-account
  • Je ontvangt XP coins met Game Mania XP!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Geen betaalgegevens opgeslagen op je console
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij vragen of problemen
 

Gepubliceerd op: 04/07/2023
Laatste update: 07/07/2023