PlayStation Plus Games
PlayStation Plus Games

Dit zijn de PlayStation Plus games van juli 2022

De PlayStation Plus-games van juli 2022 zijn bekend!

In de PlayStation Plus-line-up van juli staan een bekende PlayStation mascotte, het eerste deel van een horror serie én een avontuur met een retrosausje in de schijnwerpers. Deze maand kunnen PlayStation Plus leden Crash Bandicoot 4: It’s About Time, The Dark Pictures Anthology: Man of Medan eb Arcadegeddon aan hun bibliotheek toevoegen.

Alle games zijn beschikbaar van dinsdag 5 juli 2022 tot en met maandag 1 augustus 2022.

 

Crash Bandicoot: It’s About Time

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5
Beschikbaar van 5 juli tot en met 1 augustus

Het is tijd... voor een womptastische nieuwe Crash Bandicoot-game! Crash een tijdloos avontuur tegemoet met je favoriete buideldieren. Neo Cortex en N. Tropy zijn weer terug, en dit keer openen ze de aanval niet alleen op dit universum, maar op het hele multiversum! Crash en Coco schieten te hulp door de vier kwantummaskers te herenigen en de wetten van de werkelijkheid te buigen. Nieuwe vaardigheden? Zeker. Meer speelbare personages? Reken maar. Alternatieve dimensies? Nou en of. Belachelijke eindbazen? Uiteraard. Nog steeds fantastisch? Wat denk je zelf.

 

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5
Beschikbaar van 5 juli tot en met 1 augustus

Man of Medan is de eerste game in de Dark Pictures Anthology, en brengt bovennatuurlijke horror naar de Grote Oceaan. Vier vrienden en hun kapitein hijsen de zeilen om te gaan duiken. Tijdens hun reis gaan ze op zoek naar een wrak uit WO II. In de loop van de dag begint er een storm te woeden, en hun uitstapje verandert al snel in iets wat veel onheilspellender is. Wie blijft er leven, wie sterft? Het is aan jou. Kun jij ze allemaal redden? Ontdek het zelf in deze game gemaakt door de creatieve breinen achter Until Dawn en The Quarry!

 

Arcadegeddon

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5
Beschikbaar van 5 juli tot en met 1 augustus

Gilly, de eigenaar van een arcadehal, probeert zijn zaak te redden van een harteloze megacorporatie en creëert een supergame door alle beste arcadegames aan elkaar te koppelen... maar de megacorporatie, Fun Fun Co., hackt de game en infecteert deze met een virus! Jij en je vrienden moeten de game en de laatste arcadehal in je woonplaats redden.

Deze constant veranderende multiplayer-shooter geeft jou en tot drie vrienden de kans om verschillende omgevingen en minigames te verkennen, verborgen kisten te zoeken en allerlei vijanden en eindbazen te verslaan. Arcadegeddon is een coöperatieve multiplayer-ervaring die een mix van PVE- en PVP-ervaringen biedt voor verschillende speelstijlen. Naarmate je meer speelt, kun je extra uitdagingen aannemen van de plaatselijke 'bendes' die rondhangen in Gilly's Arcade. Hiermee verdien je veel meer dan alleen respect. Over respect gesproken, verover een plekje in het klassement.

 
Avatar van Game Mania
Game Mania HQ
ps plus
ps plus
 

PlayStation Plus direct in je mailbox!

Koop nu PlayStation Plus bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren en bovenstaande games kunt downloaden!

  • Code direct in je mailbox en in je Game Mania-account
  • Je ontvangt XP coins met Game Mania XP!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Geen betaalgegevens opgeslagen op je console
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij vragen of problemen
 

Gepubliceerd op: 04/07/2022
Laatste update: