PlayStation Plus Games
PlayStation Plus Games

Dit zijn de PlayStation Plus Essential games van februari 2023

De PlayStation Plus Essential games van februari 2023 zijn bekend!

In de PlayStation Plus Essential-line-up van februari krijg je vier games je bord. Deze maand kunnen PlayStation Plus Essential leden Evil Dead: The Game, OlliOlli World, Destiny 2: Beyond Light en Mafia: Definitive Edition downloaden.

Alle games zijn beschikbaar vanaf 7 februari 2023.

ps plus januari 2023
 

Evil Dead: The Game

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5

Stap in de schoenen van Ash Williams of neem de rol aan van zijn vrienden afkomstig uit de iconische Evil Dead franchise. Werk samen in dit spel boordevol over-the-top co-op en PVP multiplayer actie! Speel als een team van vier overlevenden en verken samen de spelwereld. Tijdens het spelen moet je vooral je angsten in toom kunnen houden, want met behulp van speciale voorwerpen moet je scheuren die in de wereld zijn ontstaan terug sluiten. Evil Dead: The Game is geïnspireerd op de drie originele Evil Dead films én haalt invloeden uit de STARZ Original Ash vs Evil Dead TV-serie.

 

OlliOlli World

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5

Flip en flow door de levendige en bruisende wereld van Radlandia en ontmoet kleurrijke personages terwijl je grinds, tricks en airs uitvoert en op zoek gaat naar de mystieke skategoden om uiteindelijk Gnarvana te bereiken. Skate door een heerlijk vreemde wereld terwijl je missies en uitdagingen aanneemt en onderweg nieuwe vrienden maakt. Pas het uiterlijk, de tricks en de stijl van je personage aan en verken levels met meerdere paden die je talloze mogelijkheden bieden om jezelf te uiten. Daag de wereld uit in klassementen laat een vriend je beste tricks zien in een van de miljoenen deelbare levels. Ervaar de toegankelijkheid, diepgang en vrijheid die je als speler hebt in de kenmerkende flow van OlliOlli World.

 

Destiny 2: Beyond Light

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5

Er is een nieuwe kracht ontstaan uit het eeuwenoude piramideschip boven Europa en eronder is een duister rijk verrezen. In Destiny 2: Beyond Light moeten jij en de andere Guardians alles op alles zetten om het rijk ten val te brengen, zelfs als daarvoor de duisternis ingezet moet worden. In Destiny 2: Beyond Light verkennen Guardians een nieuwe bestemming: Europa, de bevroren maan van Jupiter. Trotseer barre weersomstandigheden en ontdek de geheimen die onder het eeuwenoude ijs liggen. Onder de toendra van Europa ligt de langvergeten Deep Stone Crypt. Als je de raadselachtige dieptes weet te ontcijferen, kun je unieke beloningen verdienen.

Avatar van Game Mania
Game Mania HQ

Mafia: Definitive Edition

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5

Deel één van het Mafia-misdaadepos, gesitueerd in Lost Heaven, Illinois, in de jaren 1930. Maak tijdens de Amerikaanse drooglegging carrière binnen de maffia in een game die compleet opnieuw is ontworpen. Na per ongeluk in aanraking te zijn gekomen met de maffia belandt taxichauffeur Tommy Angelo met frisse tegenzin in de wereld van de georganiseerde misdaad. Aanvankelijk voelt hij zich ongemakkelijk bij de Salieri-familie, maar dan lonkt het grote geld...

 
 

PlayStation Plus direct in je mailbox!

Koop nu PlayStation Plus bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren en bovenstaande games kunt downloaden!

  • Code direct in je mailbox en in je Game Mania-account
  • Je ontvangt XP coins met Game Mania XP!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Geen betaalgegevens opgeslagen op je console
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij vragen of problemen
 

Gepubliceerd op: 02/02/2023
Laatste update: 02/02/2023