PlayStation Plus Games
PlayStation Plus Games

Dit zijn de PlayStation Plus Essential games van december 2022

De PlayStation Plus Essential games van december 2022 zijn bekend!

In de PlayStation Plus Essential-line-up van december krijg je drie games – eentje van de drie bestaat uit een trio aan gigantische RPG’s – op je bord. Deze maand kunnen PlayStation Plus Essential leden Mass Effect: Legendary Edition, Biomutant en Divine Knockout: Founder’s Edition aan hun bibliotheek toevoegen.

Alle games zijn beschikbaar vanaf 6 december 2022.

ps plus november
 

Mass Effect: Legendary Edition

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5

Er is maar één persoon die de mensheid kan beschermen tegen de grootste dreiging ooit. Beleef opnieuw de legende van Commander Shepard in de met prijzen overladen Mass Effect-trilogie, met de Mass Effect Legendary Edition. Deze game bevat de singleplayer basisgames en meer dan 40 DLC's van Mass Effect, Mass Effect 2 en Mass Effect 3, inclusief promowapens, -armors en -pakketten - geremasterd en geoptimaliseerd voor 4K Ultra HD. Maak je klaar voor meer dan 100 uur aan epische gameplay die je nooit gaat vergeten.

 

Biomutant

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5

Biomutant is een open-world, post-apocalyptisch RPG met een kungfu-thema, met een uniek gevechtssysteem dat melee en schietwerk combineert met mutantvaardigheden. Het land wordt geteisterd door een plaag, en de levensboom druipt dood. De stammen zijn verdeeld. Verken een wereld in beroering en bepaal haar lot. Een verteller vertelt je verhaal terwijl je het beleeft, maar jouw acties en keuzes bepalen hoe je verhaal afloopt.

 

Divine Knockout: Founder’s Edition

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5

Deze third-person platform vechtgame voegt een volledig nieuwe dimensie toe aan het genre. Breng schade toe aan vijanden en schop ze uit de arena. Kies uit een van de tien speelbare goden en gooi rotsblokken als Hercules of gebruik Mjolnir als Thor. De gevechten spelen zich af in diverse arena’s, elk met hun eigen mechanics om meester van te worden. Ga samen met je vrienden in verscheidene gamemodes aan de slag in de 3v3 Arcade Mode, of ga een stap verder in de hardcore 1v1 en 2v2 Duels. Dit is dé perfecte party game om samen te spelen!

 
Avatar van Game Mania
Game Mania HQ
ps plus
ps plus
 

PlayStation Plus direct in je mailbox!

Koop nu PlayStation Plus bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren en bovenstaande games kunt downloaden!

  • Code direct in je mailbox en in je Game Mania-account
  • Je ontvangt XP coins met Game Mania XP!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Geen betaalgegevens opgeslagen op je console
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij vragen of problemen
 

Gepubliceerd op: 01/12/2022
Laatste update: