PlayStation Plus Games van december 2021
PlayStation Plus Games van december 2021

Dit zijn de PlayStation Plus games van december 2021

De PlayStation Plus-games van december zijn bekend!

In de PlayStation Plus-line-up van december vecht je door heldere fantasie-universums en grimmige werelden die zijn verbrijzeld door ijverige vijanden. Het vraagt ​​je om de held te spelen of jezelf de schurk te zien worden. Je hoeft niet lang te wachten om te beslissen om jezelf te verliezen aan de looter-slasher-hybride van Godfall, de zorgvuldige strijd van Mortal Shell, of de slechterik te spelen in Lego DC Super Villains: alle games zijn beschikbaar van dinsdag 7 december tot en met maandag 3 januari!

 

Godfall: Challenger Edition

Knockout City Cover

  Beschikbaar van 7 december tot 3 januari
 PS4 & PS5

Godfall is een looter-slasher die zich afspeelt in een fantasie-universum vol heroïsche ridders en mysterieuze magie. Ga op avontuur in een fantasy-actie-RPG die gebruikmaakt van third-person melee-gevechten om spelers te betrekken bij het jagen op loot, legendarische pantsersets aan te trekken en wrede vijanden te verslaan.

De Challenger Edition richt zich op drie unieke modi: Lightbringer, Dreamstones en de Ascended Tower of Trials. Alle drie zijn content op eindspelniveau, maar je wordt meteen uitgerust met een reeks dodelijke wapens en vaardigheidspunten, zodat je in coöp met maximaal twee andere spelers* kunt samenwerken.

 

Lego DC Super-Villains

Video URL:
Currently supported:

  Beschikbaar van 7 december tot 3 januari
 PS4 & PS5

Het is goed om slecht te zijn... Begin aan een geheel nieuw DC Lego-avontuur door de beste schurk te worden die het universum ooit heeft gezien. Spelers zullen gedurende het spel een geheel nieuwe superschurk creëren en spelen, ondeugende capriolen ontketenen en verwoesting aanrichten in een verhaal boordevol actie. De game speelt zich af in een open wereld binnen het DC-universum, waarin de Justice League is verdwenen, waardoor de bescherming van de aarde aan hun tegenhangers is overgelaten, die zichzelf hebben uitgeroepen tot het 'Justice Syndicate'. Het is aan jou en een gekke groep buitenbeentjes om de bedoelingen van de nieuwe, vreemde, wannabe superhelden van de aarde te ontdekken. Vergezeld door beroemde DC Super-Villains: The Joker, Harley Quinn en talloze anderen uit de Injustice League, gaan spelers op een episch avontuur.

 

Mortal Shell

Video URL:
Currently supported:

   Beschikbaar van 7 december tot 2 januari
 PS4

Mortal Shell is een meedogenloze en diepgaande actie-RPG voor één speler die je gezond verstand en veerkracht op de proef stelt in een verwoeste wereld. Terwijl de overblijfselen van de mensheid verdorren en rotten, zwerven ijverige vijanden in de ruïnes. Ze sparen geen genade, waarbij overleven een superieur bewustzijn, precisie en instinct vereist. Spoor verborgen heiligdommen van vrome volgelingen op en ontdek je ware doel.


PS VR-games

Als onderdeel van de 5e verjaardag van PS VR zijn er nog drie PS VR-bonustitels beschikbaar om toe te voegen aan je gamebibliotheek. Overleef de gruwelen aan boord van een procedureel gegenereerd ruimteschip in The Persistence, pak zombies aan in The Walking Dead: Saints & Sinners en laat je zwaardvaardigheden zien in roguelike Until You Fall. Deze drie games zijn beschikbaar tot en met maandag 3 januari.

 

The Walking Dead: Saints & Sinners

Walking Dead Saints & Sinners Cover

   Beschikbaar van 2 november tot 3 januari
 PS VR

Zie alle verschrikkingen die de levenden en de doden kunnen bieden in dit nieuwe VR-avontuur in het The Walking Dead-universum. Reis door de ruïnes van door wandelaars besmet New Orleans terwijl je elke dag vecht, sluipt, opruimt en overleeft en een stadsbreed mysterie ontrafelt in de iconische wijken. Ontmoet wanhopige facties en eenzame overlevenden die vriend of vijand kunnen zijn. Of je nu anderen helpt of met geweld neemt wat je wilt, elke keuze die je maakt heeft gevolgen. Wat voor soort overlevende ben jij voor de mensen van NOLA?

 

The Persistence

The Persistence Cover

   Beschikbaar van 2 november tot 3 januari
 PS VR

The Persistence daagt je uit om te overleven aan boord van een gedoemd kolonieruimteschip in het jaar 2521. Gestrand, slecht functionerend en gevangen in de onverbiddelijke aantrekkingskracht van een zwart gat, is “The Persistence” overspoeld door een bemanning die is gemuteerd in gruwelijke en moorddadige wezens. Het is aan jou, een kloon van beveiligingsofficier Zimri Eder, om dieper door te dringen in de dekken van The Persistence om de systemen te repareren en te voorkomen dat het schip uit elkaar wordt gerukt.

 

Until You Fall

Until You Fall Cover

   Beschikbaar van 2 november tot 3 januari
 PS VR

Fantasy en synthwave komen samen in dit fysiek actieve VR-zwaardvechtspel. Word sterker naarmate je door een fantastische neonomgeving vecht en sla magische wangedrochten neer in deze hack-and-slash roguelite. Until You Fall is een op arcadespellen geïnspireerd hack-and-slash roguelite VR-spel dat je dwingt om je eigen vechtstijl te vinden en onder de knie te krijgen voor vele uren hectisch, kinetisch plezier.

Game Mania Blog
 

Download nog snel de games van november!

Je hebt nog tot 6 december om de PlayStation Plus games van november te downloaden:

  • Knockout City
  • First Class Trouble
  • Kingdoms of Alamur: Re-Reckoning
 

PlayStation Plus direct in je mailbox!

Koop nu PlayStation Plus bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren en bovenstaande games kunt downloaden!

  • Code direct in je mailbox en in je Game Mania-account
  • Je ontvangt Coins met Game Mania XP!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Geen betaalgegevens opgeslagen op je console
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij vragen of problemen
 

Gepubliceerd op: 02/12/2021
Laatste update: