PlayStation Plus Games
PlayStation Plus Games

Dit zijn de PlayStation Plus Essential games van augustus 2023

De PlayStation Plus Essential games van augustus 2023 zijn bekend!

In de PlayStation Plus Essential-line-up van augustus krijg je 3 games je bord. Deze maand kunnen PlayStation Plus Essential leden PGA Tour 2K23, Dreams en Death’s Door downloaden.

Alle games zijn beschikbaar vanaf 1 augustus 2023.

ps plus augustus 2023
 

PGA Tour 2K23

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5

Ga de Golfbaan op met meer swagger in PGA TOUR 2K23. Gebruik je skills en je swag bij de PGA TOUR om de volgende FedExCup kampioen te worden. Speel voor het eerst met zowel mannelijke als vrouwelijke pro's, inclusief Tiger Woods! Geniet van gelicenseerde banen zoals East Lake Golf lCub, TPC Sawgrass en meer! 

Bouw je ideale fairway met toonaangevende ontwerpers en cross-platform deelbaarheid en speel met 1-4 spelers lokaal of online. Nieuwe archetypen en skills verbeteren het niveau van je MyPLAYER en met nieuwe officiële gear van merken als adidas, Callaway, Titleist en Malbon bring breng je swag naar de green. Ga met je crew naar de links voor lokale en online wedstrijden, inclusief de waanzinnige mutliplayer modus: Divot Derby!

 

Dreams

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5

Droom wat je wilt, speel wat je wilt! Ga op ontdekking en speel in het alsmaar groeiende Dreamiverse, dat barst van de spellen, muziek, kunst en alles daartussen en daar voorbij. Ontdek geweldige creaties van spelers van over de hele wereld en speel de adembenemende campagne: Art's Dream.

Leer hoe je je eigen games ontwerpt, animeert, muziek maakt en meer middels vlotte tutorialvideo's en deel vervolgens je creativiteit op het online platform. Er zijn geen grenzen - alleen je verbeelding. Doe inspiratie op in een massa aan minigames en sla de handen ineen met andere spelers om je eigen content te creëren.

 

Death’s Door

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5

Het verzamelen van zielen is misschien wel eentonig werk voor een Kraai, maar het brengt in ieder geval brood op de plank. Het wordt een zware klus wanneer de aan jou toegewezen ziel wordt gestolen en je een dief moet opsporen in een rijk waar de dood niet heerst; waar wezens veel worden dan de bedoeling is en overlopen van hebzucht en macht.


In Death’s Door gebruik je contactwapens, pijlen en magie om een reeks fantastische beesten en halfgoden te verslaan. Fouten worden bestraft en overwinningen worden beloond. Neem een voorsprong door je personagestatistieken aan te passen en de vaardigheden en upgrades die je verkrijgt onder de knie te krijgen. Waag je door de Deuren van de Dood en verken een land vol vreemde bewoners en geheimen. Vind en versla reusachtige tirannen met hun eigen verhalen en beweegredenen. Beleef een somber verhaal vol duistere humor, waarin je de waarheden ontdekt achter de reis van de zielen, de rol van de Kraaien en de oorsprong van de Deuren.

Avatar van Game Mania
Game Mania HQ
ps plus
ps plus
 

PlayStation Plus direct in je mailbox!

Koop nu PlayStation Plus bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren en bovenstaande games kunt downloaden!

  • Code direct in je mailbox en in je Game Mania-account
  • Je ontvangt XP coins met Game Mania XP!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Geen betaalgegevens opgeslagen op je console
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij vragen of problemen
 

Gepubliceerd op: 01/08/2023
Laatste update: 01/08/2023