PlayStation Plus Games van Augustus 2021
PlayStation Plus Games van Augustus 2021

Dit zijn de PlayStation Plus games van augustus 2021

De PlayStation Plus-games van augustus zijn bekend!

De PlayStation Plus-line-up van augustus daagt je uit om je moed te testen tegen gevaarlijke demonen, de strijdlustige ondoden, agressieve fauna en racket-zwaaiende pro's. Geniet van de fantasieoorlogvoering van Hunter's Arena: Legends, teamwerk in Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville en sla een balletje in Tennis World Tour 2 op dinsdag 3 augustus wanneer de titels zich bij PlayStation Plus voegen.

Dit zijn de PlayStation Plus games van augustus 2021!

 

Hunter's Arena: Legends

Hunter's Arena Legends

  Beschikbaar van 3 augustus tot 6 september
 PS4 & PS5

Zoals eerder deze maand tijdens State of Play werd aangekondigd, komt Hunter's Arena naar PlayStation Plus voor zowel PS4 als PS5. De 30-speler PvP & PvE-gevechtsgebaseerde Battle Royale speelt zich af in een oud tijdperk waarin de mensheid tegen elkaar vecht, evenals een groeiend legioen van demonen die op de wereld zijn losgelaten. In deze gewelddadige wereld krijg je te maken met bedreigingen op twee fronten. Ga naar kerkers met een hoog risico en hoge beloningen om demonische vijanden te ontmoeten. Gevaarlijk maar noodzakelijk om te overleven: je verdient krachtige items en ervaringspunten. Als je jezelf sterker maakt, krijg je een broodnodige voorsprong op het slagveld wanneer je het opneemt tegen je jager.

 

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville

Plants vs Zombies Battle for Neighborville

  Beschikbaar van 3 augustus tot 6 september
 PS4 & PS5

EA's off-the-wall teamshooter keert terug. Bereid je peashooters voor op de volgende over-the-top installatie in de Plants vs. Zombies-franchise terwijl de spanning zich buiten Neighborville uitbreidt naar nieuwe sociale en free-roam-regio's aan de rand van de meest omstreden township van gaming. Kies een van de 20 volledig aanpasbare personageklassen en perfectioneer je speelstijl terwijl je nieuwe beloningen verdient voor elke overwinning op het slagveld. Werk samen met vrienden, hetzij in coöp op de bank of online *, en ga een stoet van nieuwe uitdagingen aan, neem het op tegen vijandige hordes in PvE, neem het online tegen anderen op of trotseer totale chaos in de nieuwe Battle Arena.

 

Tennis World Tour 2

Tennis World Tour 2

  Beschikbaar van 3 augustus tot 6 september
 PS4 & PS5

Speel als 's werelds beste spelers of creëer je eigen pro en probeer de wereldranglijst te domineren. Speel voor de lol of gebruik de klassementsmodus om je vaardigheden aan te scherpen. Beheer in de Carrière-modus je seizoen, je personeel, je uitrusting en je sponsors. Of neem het lokaal of online op tegen vrienden in enkel- of dubbelspel. Welke modus je ook kiest, je ervaart dynamische, realistische en nauwkeurige gameplay die je in het hart van legendarische rally's plaatst.

Game Mania Blog
 

Download nog snel de games van juli

Je hebt nog tot 3 augustus om de PlayStation Plus games van juli te downloaden:

  • A Plague Tale: Innocence (PS5)
  • Call of Duty Black Ops III (PS4 & PS5)
  • WWE 2K Battlegrounds (PS4 & PS5)
 

PlayStation Plus direct in je mailbox!

Koop nu PlayStation Plus bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren en bovenstaande games kunt downloaden!

  • Code direct in je mailbox en in je Game Mania-account
  • Je ontvangt Coins met Game Mania XP!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Geen betaalgegevens opgeslagen op je console
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij vragen of problemen
 

Gepubliceerd op: 29/07/2021
Laatste update: