PlayStation Plus Games
PlayStation Plus Games

Dit zijn de PlayStation Plus Essential games van april 2023

De PlayStation Plus Essential games van april 2023 zijn bekend!

In de PlayStation Plus Essential-line-up van april krijg je 3 games je bord. Deze maand kunnen PlayStation Plus Essential leden Meet Your Maker, Sackboy: A Big Adventure en Tails of Iron downloaden.

Alle games zijn beschikbaar vanaf 4 april 2023.

ps plus april 2023
 

Meet Your Maker

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5

Meet Your Maker is een postapocalyptisch first-person bouw- en plunderspel waarin elk level wordt ontworpen door spelers. Schakel tussen rollen en leer alles over duivelse doolhofachtige Outposts boordevol valstrikken en bewakers, en bereid je daarna voor op methodische dynamische gevechten om de creaties van andere spelers te plunderen.

Jij bent de Custodian van de Chimera, een levend experiment dat is gecreëerd als een laatste toevlucht om het leven op aarde te redden. Stort je in een tactische strijd om de meest gewilde grondstoffen van de planeet en de sleutel tot de evolutie van je Chimera: puur Genetisch Materiaal.
Bouw en versterk doolhofactige Outposts om je Genmat te winnen en te bewaken. Infiltreer Outposts van andere spelers en wees ze te slim af om meer te verzamelen. Pas je aan, upgrade en evolueer in deze strijd op leven en dood.

 

Sackboy: A Big Adventure

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5

Iconische PlayStation-held Sackboy stort zich weer in adembenemende actie met een gigantisch, grappig en chaotisch 3D-multiplayer-platformavontuur... en een brutaal staaltje breivoure! Dit is er aan de hand: De vileine Vex (een bijna mythisch wezen, geboren uit chaos en angst) kidnapt Sackboys vrienden en dwingt ze om zijn Onderstebover te bouwen.

Deze monsterlijke, maniakale machine zal Knutselwereld veranderen van een fantasierijk land vol pure verbeelding en onschuldige dromen... in een dorre, kale broedplaats voor nachtmerries. Ooo, wat een schurk! Maar een legende vertelt over een profetie uit de binnenste regionen van de eeuwenoude orde van Draadkrachtige Ridders, de legendarische beschermers van Knutselwereld. Want enkel de dappere, onbevreesde, ridderlijke en ja, galante kan redding brengen in een bijna-te-dramatisch-voor-woorden-race tegen de klok vol gevaar. Zo veel gevaar.

Trek er alleen op uit of samen met je dapperste vrienden en beleef een storm aan avonturen in de meest besneeuwde bergen, de meest begroeide jungles, de meest natte onderwaterrijken en de, euh, meest ruimtelijke ruimtekoloniën.

 

Tails of Iron

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5

Tails of Iron is een handgetekend RPG-avontuur met gevechten in een land dat gebukt gaat onder oorlog. Als Redgi, de rattentroonopvolger, moet je het koninkrijk herstellen door de kikkerclan te verjagen en af te rekenen met hun leider, Greenwart. Op je reis door het bedrieglijk mooie land ontmoet je unieke metgezellen die je graag helpen met je opdracht. En je kunt alle hulp gebruiken, of het nu gaat om recepten voor gerechten, blauwdrukken van dodelijke wapens en pantsers of zelfs een gravende, bepantserde mollenmobiel! Bedwing je angsten. Red je broeders. Herstel je koninkrijk. Een verhaal met een staartje…

Overleef keiharde gevechten, geïnspireerd door het souls-like-genre, met ontwijkrollen, pareerstoten en fatale executies! Verken een uitgestrekt en verraderlijk koninkrijk dat bestaat uit zes verschillende biomen, elk met hun eigen verborgen routes en geheimen. Ga op in het meeslepende verhaal, dat wordt verteld door Doug Cockle (de stem van Geralt uit de The Witcher-games) en breng een groep dappere metgezellen bijeen die je bijstaan tijdens bepaalde missies.

Avatar van Game Mania
Game Mania HQ
ps plus
ps plus
 

PlayStation Plus direct in je mailbox!

Koop nu PlayStation Plus bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren en bovenstaande games kunt downloaden!

  • Code direct in je mailbox en in je Game Mania-account
  • Je ontvangt XP coins met Game Mania XP!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Geen betaalgegevens opgeslagen op je console
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij vragen of problemen
 

Gepubliceerd op: 04/04/2023
Laatste update: 04/04/2023