PlayStation Plus Games
PlayStation Plus Games

Dit zijn de PlayStation Plus games van april 2022

De PlayStation Plus-games van april 2022 zijn bekend!

In de PlayStation Plus-line-up van april zijn een zwembroek, slimme cardbattle skills en liefde voor het duister belangrijke vaardigheden om te hebben. Deze maand kunnen PlayStation Plus leden Hood – Outlaws & Legends, SpongeBob SquarePants: Battle of Bikini Bottom en Slay the Spire downloaden.

Alle games zijn beschikbaar van dinsdag 5 april 2022 tot en met maandag 2 mei 2022.

 

Hood – Outlaws & Legends

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5
Beschikbaar van 5 april tot 2 mei

We zijn allemaal Outlaws ... maar sommigen van ons zullen Legends worden.
Geconfronteerd met een genadeloze, ongecontroleerde staat, vechten rebellen en schurken uit elke hoek om hun plaats tussen legendes op te eisen. Om invloed te krijgen met een onderdrukt volk, concurreren rivaliserende bendes nu in gewaagde overvallen om de rijken te raken waar het pijn doet. Maak gebruik van de unieke vaardigheden en mystieke vermogens van elk personage, beweeg in heimelijkheid om schatten te stelen die onzichtbaar zijn of domineren in luide en brute gevechten.

 

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5
Beschikbaar van 5 april tot 2 mei

Is iedereen klaar? De cult-klassieker is terug, trouw aan het Sponge-tastische origineel! Speel als SpongeBob, Patrick en Sandy en laat de kwaadaardige Plankton zien dat misdaad zelfs nog minder betaalt dan Mr. Krabs. Wil je Bikini Bottom redden van de vele ongebreidelde robots met je krachtige bubbels? Natuurlijk wel! Wil je bungee jumpen in je onderbroek? Waarom ook niet! Wil je de krachten bundelen in een gloednieuwe multiplayer-modus? De strijd is begonnen!

 

Slay the Spire

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5
Beschikbaar van 5 april tot 2 mei

Bouw een uniek kaartendeck, kom oog in oog te staan met bizarre wezens en ontdek relikwieën van immense kracht in Slay the Spire! Kies je kaarten verstandig! Ontdek honderden kaarten die je aan je deck kunt toevoegen met elke poging om de Spire te beklimmen. Gebruik kaarten die goed bij elkaar passen om tegenstanders uit de weg te ruimen en de top te bereiken. De Spire ziet er met elke beklimming anders uit. Kies een riskant of veilig pad, kom oog in oog te staan met diverse vijanden, kies verschillende kaarten, ontdek allerlei relikwieën, en vecht zelfs tegen uiteenlopende eindbazen!

 
 
 

PlayStation Plus direct in je mailbox!

Koop nu PlayStation Plus bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren en bovenstaande games kunt downloaden!

  • Code direct in je mailbox en in je Game Mania-account
  • Je ontvangt XP coins met Game Mania XP!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Geen betaalgegevens opgeslagen op je console
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij vragen of problemen
 

Gepubliceerd op: 01/04/2022
Laatste update: