Kleine afbeeldingen van het gamers4life logo, kinderkankerfonds en KiKa logo met enkele prijzen zoals de PS5 en Pokemon TCG uitgelicht op een grijze achtergrond
Kleine afbeeldingen van het gamers4life logo, kinderkankerfonds en KiKa logo met enkele prijzen zoals de PS5 en Pokemon TCG uitgelicht op een grijze achtergrond

Gamers4Life 2022 bracht maar liefst €79.756 op voor het goede doel!

Duizenden gamers hebben de voorbije weken Gamers4Life-vouchers t.w.v. €2 gekocht. Dankzij de steun van de Game Mania community heeft de Gamers4Life actie dit jaar €79.756 opgebracht ten voordele van Kika en het Kinderkankerfonds! We willen iedereen die lootjes gekocht heeft of de actie op zijn of haar eigen manier gepromoot heeft van harte bedanken voor de geleverde bijdrage.

Vergeet zeker niet om de unieke code die je op je aangekochte lootjes kan vinden te verzilveren voor 10 januari 2022 op de website van Gamers4Life! Zo maak je kans op geweldige prijzen, waaronder een PS5-console! De uiteindelijke winnaars zullen in de loop van januari persoonlijk gecontacteerd worden.

*Update: Het is niet meer mogelijk om Gamers4Life tickets te kopen of gekochte codes te redeemen. Winnaars worden in de loop van januari gecontacteerd. Hartelijk bedankt aan alle deelnemers!

Over de goede doelen

Zowel KiKa als het kinderkankerfonds zetten zich in om kinderen met kanker te helpen. KiKa steekt alle donaties rechtstreeks in onderzoeken naar kinderkanker en betere behandelingen voor kinderen die lijden aan kanker. Het Kinderkankerfonds zorgt voor financiële en psychologische steun voor de patiënten en hun gezin.

Game Mania Blog logo

Gepubliceerd op: 03/01/2023
Laatste update: 10/01/2023