Gaming headsets15 gevonden

Populair Recent verschenen Binnenkort verkrijgbaar Nieuwprijs ⇧ Nieuwprijs ⇩ A - Z Z - A
Gekozen filters:
Verwijder alle filters

Bij Game Mania is er een groot assortiment aan headsets. Gaming headsets komen tenslotte in alle vormen en maten. Zo kun je kiezen tussen draadloze- en bedrade koptelefoons, stereo of surround sound en of je headset microfoon los kunt halen of niet.

 

Stereo of een surround sound headset?

Met de grote keuze kunnen gaming headphones erg ingewikkeld worden. Het grootste verschil is vaak of dat de hoofdtelefoon stereo geluid gebruikt of surround sound. Stereo is budgetvriendelijk, maar het geluid komt niet van alle richtingen zoals bij surround sound gaming headsets. Headsets met surround sound of 3D-audio zorgen ervoor dat vijanden en andere geluiden duidelijker te horen zijn, zoals wanneer een vijand boven of onder je loopt bijvoorbeeld.

 

Draadloze of bedraade gaming headset?

Niet alleen het geluid zorgt natuurlijk voor een verschil in de gaming headsets, maar ook of deze wired of juist compleet wireless zijn. Veel headsets met snoer kun je gemakkelijk aansluiten aan de controller, maar hierdoor hoor je het geluid enkel in stereo modus. Surround sound headsets hebben vaak een extra USB-dongle die je rechtstreeks aan de console aansluit.

Snoerloze headsets hebben dit probleem niet en gebruiken standaard een dongle die je aansluit aan de console. Het enige waar draadloze hoofdtelefoons weer anders is zijn, is het feit dat deze opgeladen moeten worden en dat de accuduur niet gelijk is met elke headset.

 

Vind nu je ideale headset bij Game Mania. Bestel gemakkelijk online en laat thuisleveren of haal op in de winkel.