Accessoires Controllers282 gevonden

Populair Recent verschenen Binnenkort verkrijgbaar Nieuwprijs ⇧ Nieuwprijs ⇩ A - Z Z - A
Gekozen filters:
Verwijder alle filters

De juiste controller kiezen kan een grote uitdaging zijn. Er zijn er tenslotte heel veel. Elke console heeft natuurlijk een eigen soort controller. De PlayStation 4 heeft de Dualshock 4, PlayStation 5 de Dualsense, de Xbox consoles hebben de Xbox Wireless controllers en de Nintendo Switch heeft Joy-Cons. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij er zijn ook talloze derde partij controllers. Deze zijn niet slechter of beter, maar zijn net even anders dan de standaard controllers van Sony, Xbox en Nintendo zelf. Er zijn ook nog “professionele controllers”, deze gamepads bieden extra mogelijkheden zoals extra knoppen, aanpasbare gewichten en nog veel meer.

Wat zijn derde partij controllers?

Derde partij controllers, of controllers van andere merken, zijn vaak een stukje goedkoper dan de eigen controllers voor de PS4, Nintendo Switch en Xbox-consoles zonder onder te doen aan de kwaliteit. Een aantal veel voorkomende joysticks van andere merken zijn PowerA, Hori, Nacon en ons eigen merk Skylab. Elk van deze merken hebben dus betaalbare controllers die net zo goed werken als de originele en er in sommige gevallen ook nog mooier uitzien!

Professionele controllers

Met de gigantische aantallen controllers, zijn er ook luxe controllers beschikbaar. Deze zijn geschikt voor esports, maar ook casual gebruik. Enkele van deze pro controllers worden gemaakt door Nacon, bijvoorbeeld de Nacon Revolution Pro 3. Hierbij heb je opties om sneltoetsen aan te wijzen aan de achterkant, zodat je je duimen nooit van de analoge sticks af hoeft te laten komen en kun je in een aantal varianten ook het gewicht in de controller aanpassen zodat deze optimaal in de hand ligt! Een bekende pro controller voor de Xbox is bijvoorbeeld de Xbox Elite Controller V2.

Ontdekt snel alle varianten van controllers op onze webshop of in onze winkels! Bestel deze gemakkelijk online of op de webshop voor thuisbezorgen en afhalen in een van onze winkels.