Fortnite Battle Royale is dé Gaming Sensatie van nu! Epic Games' Free to Play modus heeft in korte tijd harten van gamers wereldwijd gestolen! Je wordt uit een bus gedropt samen met 100 man. Zodra je de grond raakt is iedereen je vijand. Als laatste overblijven is het enige dat telt. Behaal jij die felbegeerde Victory Royale?

Wat zijn V-Bucks?

Met V-Bucks kan je in het spelnieuwe in-game items, outfits en Llama Piñata-kaartenpacks kopen. V-Bucks is gamegeld dat je kunt uitgeven in het PvP-speltype Battle Royale en de PvE-campagne Save the World.

In Battle Royale kun je nieuwe aanpassingsitems kopen voor je held, glider of pikhouweel. In Save the World kun je Llama Pinata-kaartenpacks kopen met ontwerpen voor wapens, vallen en gadgets, maar ook nieuwe helden en meer! Let op: je kunt geen items meenemen van Battle Royale naar Save the World en andersom


Join de Community!

Fortnite Battle Royale is dé Gaming Sensatie van nu! Je wordt uit een bus gedropt samen met 100 man. Zodra je de grond raakt is iedereen je vijand. Als laatste overblijven is het enige dat telt. Behaal jij die felbegeerde Victory Royale?

Join de Fortnite Community Vlaanderen / Nederland en Squad Up met andere spelers, of blijf gewoon op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de game!

Fortnite Merchandise