Andere accessoires

Virtual Reality, kortweg VR, heeft sinds zijn introductie op de PlayStation 4 in 2016 de wereld veroverd. Sony’s toestel ging meer dan 3 miljoen keer over de toonbank en ook de software scheert hoge toppen met unieke spelervaringen als Astro Bot: Rescue Mission, Tetris Effect, Star Trek Bridge Crew en Resident Evil 7. Met de hulp van slechts een handvol VR-accessoires krijg je een nieuwe manier om je VR-games te beleven. De onmisbare PlayStation Move controllers gebruik je om tastbare handelingen met je handen uit te voeren terwijl fans van shooters steevast een PlayStation VR Aim controller in huis willen halen. Dat laatste accessoire voegt een hele nieuwe dimensie toe aan schietspellen als Firewall Zero Hour, Arizona Sunshine en Bravo Team. Ten slotte is er het niet te onderschatten onderdeel van PlayStation VR: audio. Een comfortabele headset van Turtle Beach, HyperX, is een absolute must om je helemaal onder te dompelen!

Geniet met onze MSI gaming laptops, desktops en schermen van elke game door een sublieme kwaliteit in beeld, geluid en mogelijkheden. Draai de strafste games zonder problemen en dompel jezelf onder in de veelzijdigheid van PC gamen.De beste en bekendste merken voor je favoriete console of pc. Maak je keuze uit headsets, controllers, opbergzakjes, geheugenkaarten, oplaadstations en meer! Of je nu zweert bij de grootste merken als HyperX, Razer, Astro, Cooler Master, of uitsluitend op zoek bent naar de officiële controllers van PlayStation, Xbox of Nintendo: ons assortiment biedt alles wat je nodig hebt voor zorgeloze gaming sessies.

Voor PC-gamers hebben we een selectie gaming keyboards, muizen en andere accessoires. Ook wie op zoek is naar nieuwe hardware kan bij Game Mania terecht voor desktops en gaming laptops van MSI. Verwen niet alleen je apparaten maar ook jezelf met de comfortabele gaming chairs van Nitro Concepts, HyperX en waan je de koning te rijk met de luxe Noblechairs. Ben je een niche gamer die op zoek is naar een Flight Stick of stuurwiel van Thrustmaster? Ook jij vindt bij Game Mania de beste selectie voor je favoriete race game of space/flight simulator. Voor de toegewijde streamer hebben we een assortiment professionele toebehoren die je streaming-ervaring verbeteren voor zowel jezelf als de kijker. Met een Elgato Game Capture neem je je gameplay probleemloos op terwijl je met professionele accessoires als Blue Microphones of Elgato Stream Decks je YouTube-video of Twitch-stream naar een hoger niveau brengt.

Heb je toch een vraag bij je aankoop van je accessoire dan kan je altijd terecht in één van onze Game Mania-winkels of je vraag stellen aan onze klantendienst en we helpen je graag verder.