Wat is LEGO Dimensions ?

In LEGO Dimensions worden de LEGO personages van verschillende werelden samen gebracht, net als in The LEGO Movie, en kan je voor het eerst het bouwen met echte LEGO steentjes combineren met je interactieve LEGO avonturen op je favoriete console. De game bevat bekende figuren uit onder andere The Simpsons, Doctor Who, Ghostbusters, Portal, Jurassic World, Midway Arcade, LEGO Chima, Scooby Doo, DC Comics, The Lord of the Rings, The LEGO Movie, The Wizard of Oz, LEGO Ninjago en Back to the Future! Deze geliefde werelden van fans, waarvan de meesten nog nooit eerder in een LEGO videogame te zien zijn geweest,kun je allemaal spelen in LEGO Dimensions met het LEGO Dimensions Starter Pack.

Lego Dimensions-Starter Pack

LEGO Dimensions - Starter Pack

Ga van start met LEGO Dimensions en ontdek het LEGO Multiversum gevuld met gave helden en schurken.

Dit pakket bevat:

  • LEGO Dimensions game
  • LEGO Toy Pad
  • Batman figurine
  • Gandalf figurine
  • Wyldstyle figurine
  • Batmobile voertuig

Ondek ook de - Fun Packs

Voeg meer plezier toe aan je game!
Elk LEGO Dimensions Fun Pack bevat één minifigurine en één voertuig of gadget die je in de LEGO Dimensions game kan gebruiken.

Ghostbusters - Slimer Fun Pack

Bedelf je vijanden onder het slijm met Slimer uit Ghostbusters! Plaats Slimer op de LEGO Toypad om hem tot leven te wekken in de game.

Ondek ook de - Team Packs

Voeg meer plezier toe aan je game! Elk LEGO Dimensions Team Pack bevat twee minifigures en twee voertuigen of gadgets die je in de LEGO Dimensions game kan gebruiken.

Scooby-Doo - Team Pack

Bouw en plaats Scooby-Doo en Shaggy op het LEGO Toypad en breng ze tot leven in het spel. Activeer vervolgens hun speciale vaardigheden en help ze bij het oplossen van de mysteries van LEGO Dimensions! Roep de hulp in van de Mystery Machine en de reusachtige Scooby Snack of bouw ze om voor betere spelvaardigheden.

Ondek ook de - Level Packs

Elk LEGO Dimensions Level Pack bevat een nieuw level om te verkennen en één minifigurine en één voertuig en/of gadget die je in de LEGO Dimensions game kan gebruiken.

Midway Arcade - Level Pack

Beleef retroavonturen met het LEGO Dimensions Midway Arcade Level-pakket! Je favoriete retro Midway Arcade figuren zijn ontsnapt uit hun games. Activeer meer dan 20 klassieke arcadegames van Midway Arcade als een exclusief level in de game. Bouw de G-6155 Spy Hunter om tot The Interdiver of een Aerial Spyhunter. Bouw de Arcade Machine om tot een 8-bit shooter of the Pixilator pod.