Subnautica

Subnautica is een avonturenspel in een open onderwaterwereld. Ambachtelijke apparatuur, onderzeeërs, prachtige natuur en zeedieren om te verkennen van weelderige koraal riffen, vulkanen, grot systemen. Het is leuk om spannend om de levendige onderwater wereld te ontdekken.

Castaway

Neergestort op de waterige planeet 4546B ben je moederziel alleen. Als je uit jouw reddingscapsule klimt, is het enige teken van leven het smeulende wrak van het ruimteschip Aurora. Onder de zeespiegel bevindt zich echter een druk ecosysteem van planten, vissen en roofdieren. Scholen aan Peepers en Bladderfish zwemmen schuw van je weg en verbergen zich in bossen zeewier, terwijl krokodilachtige Stalkers spelen met de wrakstukken van de Aurora. In de diepte kun je nog net ontwaren hoe een Sandshark omhoog duikt om een Bladderfish te vangen. Subnautica weet uitstekend de illusie te wekken dat je door een levende, ademende wereld zwemt.

Onderwater Printen

Aangespoord door je trouwe PDA maak je jezelf meester van die vreemde natuur. Uit de omgesmolten wrakstukken en mineralen, die in de zeebodem zijn ingebed, maak je met behulp van de 3d-printer in je reddingscapsule gereedschap. Je scant de flora en fauna om hun nut te bepalen. In tegenstelling tot veel survivalgames ben je niet afhankelijk van een wikisite om uit te vogelen waar je naartoe moet. Je krijgt hints van je PDA en noodsignalen van andere overlevenden dagen je uit om steeds dieper te duiken.

Buitenaards fruit

Naarmate je vordert in Subnautica wordt het steeds makkelijker om te voorzien in je primaire levensbehoeften. Je bouwt een onderwaterbasis of twee, met daarin aquariums gevuld met voedzame vissen. Plantenbakken met buitenaards fruit en groenten houden je maag gevuld en zolang je stroom hebt, komt het wel goed met de productie van zuurstof. Toch ben je de natuur nooit helemaal de baas. De meeste roofdieren kun je nog wel verjagen met je mes, maar de verschillende reusachtige leviathans die je tegenkomt vreten zonder pardon jou en je onderzeeër op. Het duurt niet lang voordat je het verre gekrijs van een Reaper leert te vreze.

 • Overleef een buitenaardse oceaan terwijl je je zuurstof beheerst en duikt naar de verre dieptes.
 • Roof, maak  en overleef - Zoek naar voedsel, ontwikkel nieuwe gereedschappen en duiker dieper om nieuwe grondstoffen te vinden.
 • Bouw een onderwater habitat op de bodem van de oceaan.
 • Ontrafel het mysterie - Wat is er op deze planeet gebeurd? Wat zorgde ervoor dat je neer bent gecrasht? En wat zijn die mysterieuze gebouwen op de bodem van de ocean?
 • Ontdek een groot ecosysteem met vissen die voeden op andere vissen en ontsnap aan de kaken van onderwater roofdieren.
 • Bouw en verbeter je duikpak dat de druk van het onderwater leven kan weerstaan

 

"Bouw een onderwater habitat op de bodem van een buitenaardse oceaan."

Platform:

 • Uniek spaarsysteem +138 punten (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis afhalen in één van onze 75 winkels of thuislevering voor €1,98
 • Uniek spaarsysteem +138 punten (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank
 • Met 75 winkels altijd een winkel in je buurt!

Productspecificaties

Releasedatum 7/12/2018
EAN 5060146466264
Aantal spelers Singleplayer
Genre Adventure
PEGI leeftijd 7
PEGI inhoud Angstaanjagend, Geweld
Publisher Gearbox Publishing
Ontwikkelaar Unknown Worlds Entertainment
Gesproken taal Engels
Geschreven taal: Engels

Game Trailers