Sonic Forces

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.

Sonic Forces

Vecht mee in een razendsnelle epische strijd om een door Dr. Eggman en een mysterieuze nieuwe schurk vernielde wereld te redden in het nieuwste spel van het team achter Sonic Colors en Sonic Generations. Ervaar snelle actie als Modern Sonic, katapulteer je langs gevaarlijke platformen als Classic Sonic en gebruik krachtige nieuwe gadgets als je eigen zelf ontworpen personage.

In Eggman's grootste overwinning tot nog toe heeft de kwade dokter een groot deel van de wereld veroverd dankzij een mysterieuze nieuwe kracht. Een rebellengroep, bestaande uit Sonics vrienden, biedt als enigste nog weerstand en in het midden van de chaos en vernieling zal een onwaarschijnlijke held opstaan om Modern en Classic Sonic te helpen hun wereld te bevrijden. Zelfs deze drie helden zullen het moeilijk krijgen, vermits Dr. Eggman zelf een eigen nieuwe bondgenoot heeft ...

  • Drie soorten gameplay: Snelle actie als Modern Sonic, opwindende platforming als Classic Sonic en krachtige gadgets die je kan gebruiken met je eigen zelf ontworpen held!
  • Vecht tegen een gloednieuwe mysterieuze en krachtige vijand, Infinite!
  • Met een all-star cast van bekende Sonic helden en schurken!

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 103 punten Used 86 punten

Productspecificaties

Singleplayer
Genre Platform
PEGI 7
Spel bevat uitingen van geweld
Publisher: Sega
Ontwikkelaar: Sonic Team
Gesproken taal: Engels
Geschreven taal: Engels

Screenshots

Game Trailers