PlayerUnknown's Battlegrounds Game Preview Edition

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.

PlayerUnknown's Battlegrounds Game Preview Edition

Dit is niet zomaar een game, dit is de ultieme strijd!

PlayerUnknown's Battlegrounds is, net als de succesvolle pc-game, een bloedstollende overlevingsstrijd waarin je alles op alles moet zetten om als laatste speler overeind te blijven. Land met je parachute op een gigantisch afgelegen eiland, zonder wapens of uitrusting, en improviseer om te overleven. Verken het eiland, verzamel spullen, vind wapens, gebruik voertuigen om voorraden te zoeken en bereid je voor op razendsnelle gevechten. Versla elke speler op de kaart tot je de enige bent die nog overeind staat.

  • Vecht alleen of vorm een team - Vecht solo of vorm een team met andere spelers in een hard gevecht waarbij maar één overlevende overblijft.
  • Eis de overwinning op - Versla elke speler op de kaart om op te kunnen scheppen dat je nu de laatst overgebleven speler bent.
  • Xbox One X Enhanced - PlayerUnknown's Battlegrounds is een Xbox One X Enhanced-game met High Dynamic Range-technologie, die de visuele pracht van het slagveld verbluffend weergeeft.
  • Game Preview Edition - De game is nog in ontwikkeling. Er kunnen nog wijzigingen worden doorgevoerd en de game wordt mogelijk niet uitgebracht als eindproduct.

Opgelet: De game wordt aangeleverd via een DLC code in een kartonnen verpakking, niet op een disk. Een Xbox Live Gold abonnement is vereist om dit spel te spelen.

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 103 punten

Productspecificaties

Online Multiplayer Competitief
Genre Shooter
PEGI 16
Spel bevat uitingen van geweld
Spel toont en/of refereert aan drugs- en/of alcoholgebruik
Publisher: Microsoft
Ontwikkelaar: PUBG Corp.
Geschreven taal: Engels

Screenshots

Game Trailers