NHL 16

Op het ijs, achter de reservebank en in de front office: met NHL 17 kun je geschiedenis schrijven in het grootste en spannendste EA Sports NHL-spel tot nu toe.

Gloednieuwe spelmodi, nieuwe en diepgaandere ervaringen in populaire modi en de beste gameplay op het ijs maken van NHL 17 het spannendste EA Sports NHL-spel tot nu toe. Leef je hockey-fantasie uit in gloednieuwe Draft Champions- en World Cup of Hockey-spelmodi, en domineer elke zone met authentieke doelverdedigers, nieuwe Net Battles voor aanval en verdediging, en bloederige Collision Physics. Til je team naar het volgende niveau in de meest configureerbare EA Sports Hockey League ooit en breng het spel tot leven met talloze spannende nieuwe doelpuntvieringen.

Laat je hockey-dromen uitkomen in nieuwe modi

Hoe je ook speelt, NHL 17 bevat nieuwe modi voor je favoriete teams en spelers. Voel de sensatie van fantasie-draft met een sterrenteam in Draft Champions, of speel voor nationale trots in de World Cup of Hockey. Be a GM-fans voelen de evolutie van teammanagement in Franchise Mode, waarin je alles bepaalt: van de bar tot arenaverhuizingen. Of je nu in de faceoff-cirkel staat of achter het bureau zit: je kunt je hockey-dromen op nieuwe manieren uit laten komen.

Diepgang en aanpassingen in populaire modi

Til je EA Sports Hockey League-team naar het volgende niveau en krijg toegang tot accessoires op de weg naar glorie. Creëer het uiterlijk dat je altijd al had willen hebben met uniform-aanpassingen in de Team Editor voor EASHL en Be a Pro, of bouw je droomarena met de gloednieuwe Arena Creator in EASHL en Franchise Mode, waarin je elk aspect van je thuisbaan kunt kiezen: van de stoelen en het scorebord tot de doeleffecten die de meest gedenkwaardige momenten van je team accentueren. Hockey Ultimate Team introduceert Synergy, een dynamisch teambuilding-systeem waarmee je een droomteam kunt kiezen door sterke punten van spelers te koppelen aan bonussen in je opstellingen.

Domineer het ijs

Hockeywedstrijden worden vóór het net gewonnen en verloren, en met het nieuwe Net Battle-systeem kun je strijden om die kritieke ruimte vóór de crease. Authentieke doelverdedigers zien er goed uit met realistische lichaamshoudingen en slimmere Reactionary Save Intelligence, waarbij op basis van de positie, hoek en scoresituatie wordt overgegaan op een atletische redding of blokkering van de puck door de keeper groot te maken. Via een verbeterd slag-, pass-, puck pick-up- en schaatsmechanisme kun je elke zone domineren. Verder maken talloze nieuwe doelpuntvieringen je grootste momenten onvergetelijk en zorgen ze voor een staande ovatie.

Speel scherper

Of je nu online speelt voor elitestatus of voor het eerst de schaatsen strikt, de veelgeprezen next-gen Visual On-Ice Trainer- en Coaching Feedback-tools keren terug om je nog scherper te leren spelen. Dankzij ongekende controle over spel- en schuifinstellingen kun je van snelle, intense gameplay overschakelen naar de meest authentieke simulatie, zodat je hockey kunt spelen zoals jij dat wilt.

Platform:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 15/9/2016
EAN 5035226116407
Aantal spelers Singleplayer, Lokale Multiplayer Competitief, Online Multiplayer Competitief
Genre Sport
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Geweld
Publisher Electronic Arts
Ontwikkelaar EA Canada
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels