Sniper Elite III Ultimate Edition

Sniper Elite III, dat nóg meer keuzemogelijkheden biedt en uitgestrekte omgevingen voor verschillende speelstijlen bevat, speelt zich af op het exotische maar dodelijke terrein van Noord-Afrika tijdens de Tweede Wereldoorlog. De Amerikaanse OSS-agent en cruciale scherpschutter Karl Fairburne dringt tot diep achter de linies van de nazi's door terwijl de geallieerden het in de Westelijke Woestijn moeten opnemen tegen de geduchte Tiger-tanks van Duitsland. Maar Karl moet zich over meer zorgen maken dan alleen het beruchte Afrika Korps. Al snel achterhaalt hij Duitse plannen om een wunderwaffe (wonderwapen) te bouwen, dat alle geallieerden kan vermorzelen en het tij van de oorlog kan keren.

- Observeer. Plan. Voer uit. Pas je aan. In uitgestrekte omgevingen met meer non-lineaire routes en verticaliteit dan ooit tevoren kun je kiezen hoe je de missie wilt volbrengen en krijg je de vrijheid om de vijand op jouw manier uit te schakelen.
- Aangepaste wapens en personages: Verdien XP en sluipschutter-rangen in zowel single- als multiplayer en krijg toegang tot meer dan 40 nieuwe en unieke aanpassingen om het ultieme geweer te bouwen dat het best bij je missie en speelstijl past.
- De verbeterde unieke kill-cam geeft nu nog meer details weer, zoals het menselijke hart- en vaatstelsel en een complete spierlaag. Werkt nu tevens met voertuigen en mechanische apparatuur: schiet in tanks via het kijkvenster van de chauffeur, zie hoe de bemanning binnen wordt uitgeschakeld, schiet in de motor van een jeep, en zie hoe de mechanica wordt vervormd en vermorzeld.
- 5 multiplayermodi met competitieve actie en ondersteuning voor team- of soloplay. Grotere en ruimtelijkere omgevingen creëren meer bewegingsvrijheid en langere afstanden voor meer ervaren sluipschutters. Verdien medailles en lintjes om de ultieme sluipschutter te worden!
- Coöp in Overwatch: Spelers worden sluipschutter of agent en moeten hun speelstijl kiezen terwijl ze als team samenwerken om hun missie te volbrengen. Speel de hele campagne in coöp voor twee spelers of test je teamwork in twee exclusieve modi: Overwatch en Survival.

De Ultimate Edition bevat:
- Sinper Elite III game
- 3 nieuwe solo missies: Save Churchill Part 1-3
- 18 nieuwe wapens voor gebruik in de solo- en multiplayermodi
- 6 nieuwe multiplayer maps
- 3 nieuwe spelmodi: Capture the Flag, Shooting Range, Twilight Strike Overwatch missie

Platform:

Editie:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 13/3/2015
EAN 8023171036427
Aantal spelers Online Multiplayer Coöp, Online Multiplayer Competitief, Singleplayer
Genre Action
PEGI leeftijd 16
PEGI inhoud Geweld
Publisher 505 Games