Mirror's Edge - Catalyst

Beleef het meest realistische actie-avontuur van deze generatie met vloeiende first-person bewegingen en gevechten. Mirror's Edge - Catalyst legt de lat voor actie-avonturen nog hoger met vloeiende first-person actie en laat spelers opgaan in het achtergrondverhaal van Faith terwijl ze voor vrijheid vecht in de stad Glass.

De stad Glass lijkt een elegante hightech metropool. Maar diep in haar hart ligt een gruwelijk geheim verborgen en freerunner Faith moet het blootleggen.  Beleef Faiths achtergrondverhaal in Mirror's Edge - Catalyst en vecht voor de vrijheid van Glass. Deze enorme wereld is jouw speeltuin. Ren, klim en verken elke hoek in first-person perspectief, van de zonovergoten daken tot de grimmige tunnels eronder.

De stad is enorm en overal vrij toegankelijk, met Faith als spil in het verhaal. Combineer Faiths vloeiende bewegingen en vechttechnieken in first-person perspectief om iedereen op je pad uit de weg te ruimen. Alleen door je omgeving optimaal te gebruiken kun je de samenzwering in de stad Glass aan het licht brengen. Dit is Mirror's Edge voor deze generatie, een spel dat de lat voor actie-avonturen nog hoger legt.

- First-person actie Voer contactgevechten met de vijand. Combineer je bewegingsvrijheid en gevechtstechnieken met de omgeving om vloeiende first-person actie te ervaren die zijn weerga niet kent.
- Verken de stad Glass Zwerf door de mooie hightech stad in je eigen tempo en krijg toegang tot de talloze districten. Ren vrij rond en verken elke hoek van de straat: van de hoogste glazen wolkenkrabbers tot de verborgen ondergrondse tunnels.
- Wees getuige van de opkomst van Faith Faith, die alleen is opgegroeid een totalitaire maatschappij, heeft een toevluchtsoord gevonden bij een groep buitenstaanders: de Runners. Kom meer te weten over haar achtergrond en reis mee terwijl ze het opneemt tegen onderdrukking en uitgroeit tot de katalysator die de stad van Glass voor altijd kan veranderen.

"Je wilt blijven rennen!" -XGN.nl
http://www.xgn.nl/mirrors-edge-catalyst-preview

Platform:

  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 9/6/2016
EAN 5030944116395
Aantal spelers Singleplayer
Genre Shooter
Publisher Electronic Arts

Game Trailers