'Dead Rising - Chop 'Till You Drop' is de adaptatie van de succesvolle X360 launchtitel Dead Rising. Capcom heeft zijn uiterste best gedaan om met de beperkte grafische kracht van de Wii toch alles uit dit game te halen. Eerst en vooral hebben ze ervoor gezorgd dat er voldoende zombies in de game rondslenteren. De beklemmende atmosfeer van 'Dawn of the Dead' ontbreekt niet wanneer er 100den zombies naar je nek grijpen tijdens een ontsnappingspoging uit het winkelcentrum. Overleven is Frank West's enige doel en hoe hij dat doet, hangt volledig van jouw af!

De speler volgt de avonturen van Frank West, een freelance journalist die elke dag jacht maakt op de scoop van z'n leven. Door een sappige tip belandt hij in het stadje Willamette dat volledig overrompeld is door zombies. Zijn enige toevlucht is het shoppingcenter dat op het eerste zicht een veilige haven lijkt. Niets is minder waar wanneer hij merkt dat het er krioelt van de zombies. Om te overleven moet hij elk wapen of voorwerp als een wapen gebruiken. De grootste verandering van 'Chop 'Till You Drop' is de manier waarop je wapens hanteert. Door de B-knop in te houden, mik je met een wapen. Als je een voorwerp vastpakt dan kan je via de B-knop de swing van het voorwerp opladen. Een manier om een zombie uit te schakelen is een kogel in het hoofd waardoor hij even verstijfd. Dan kan je al zwaaiend met je baseball knuppel naar de zombie toelopen en hem heerlijk wegkegelen.

Een andere noemenswaardige verandering is de liniair structuur van 'Chop 'Till You Drop'. Op X360 kon je vrij rondlopen in Dead Rising met als enige nadeel dat je met een constante tijdsdruk te maken had. In 'CTYD' giet men de verhaallijn in liniaire missies waar je constant achter vitale informatie zoekt over wat er gaande is in Willamette. Elke aparte missie heeft een tijdslimiet waardoor je af en toe eens kan treuzelen. Als een van de vluchtelingen in het winkelcentrum in de problemen zit, moet je wel met de timer afrekenen. Spelers krijgen dan de keuze of ze hun huidige opdracht links laten liggen en zich opofferen om hun medemens te redden. Iedereen redden in de eerste spelsessie is enkel voor de ervaren spelers weggelegd. Om iedereen in Willamette in veiligheid te brengen, zal je dus verschillende keren moeten terugkeren.

Wii-eigenaars kunnen zich volledig uitleven in Dead Rising - Chop 'Till You Drop. De game bevat alle humor en malle zombiesfratsen van zijn grote broer op X360. Het is bovendien altijd leuker om de zombies fysiek in elkaar te meppen met een Wii Remote. Gamers die eens wat anders zoeken dan een verzameling mini-games mogen deze coole zombiegame niet links laten liggen.

- Nieuw interactiemogelijkheden - mik en richt wapens, swing en gooi voorwerpen en schud zombies van je af door als een gek met je Wii Remote te zwaaien.
- Grote omgevingen - uitgebreide indoor en outdoor gebieden van het winkelcentrum bieden heel wat variatie.
- Verbeterde savefuncties.
- Honderden zombies tegelijkertijd op je scherm.
- Alles in het winkelcentrum is bruikbaar als wapen - banken, paraplu's, golfclubs, grasmachines, kookpannen, bowlingballen,..

Platform:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 28/2/2009
EAN 5055060951606
Aantal spelers Singleplayer
Genre Action, Adventure
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Geweld
Publisher Capcom