Duizenden vragen over onderwerpen op het gebied van muziek, beroemdheden, TV, sport, wetenschap, natuur, films en algemene kennis, allemaal beschikbaar op je PSP.

Buzz! Master Quiz is speciaal ontworpen voor de PSP met zes nieuwe rondes, zoals de snelheid-is-essentieel - Snelvuuruitdaging, de plaatjespuzzel - Uitdaging Plaatjes kijken en de verbazingwekkende - Virusuitdaging.

Op één PSP kun je met maximaal zes vrienden spelen in de modus Doorgeven en, naast de traditionele quizvragen, kun je in sommige rondes inspelen op de zwakke kennis van je tegenstander door bepaalde onderwerpen door te spelen naar bepaalde spelers. Met een andere geweldige modus voor meerdere spelers, Quizmaster, kun je zelfs een gooi doen naar de troon van Buzz en de leiding van het spel op je nemen, vragen selecteren en punten naar eigen inzicht toekennen.

Meerdere PSP-systemen kunnen worden gebruikt, je hebt slecht één exemplaar van het spel nodig om met maximaal vier vrienden het spel te spelen via Spel delen. Buzz! Master Quiz voor één speler biedt 15 verschillende uitdagingen om alle aspecten van je algemene kennis te testen.

- Buzz! voor meerdere spelers heeft drie nieuwe modi, waarbij of één PSP of één exemplaar van het spel is vereist om ze te kunnen spelen
- Test je kennis in de uitgebreide modus voor één speler: ben jij klaar voor de quizuitdagingen van Buzz?
- Met meer dan 3.000 vragen, tot leven gebracht met meer dan 1.000 foto's en videos, heeft Buzz! Master Quiz iedereen wel iets te bieden.
- Speel het draadloze game: 'wie is het snelst' met vrienden via Game Delen.

Platform:

Editie:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 31/7/2008
EAN 711719972150
Aantal spelers Singleplayer
Genre Party
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Seks
Publisher Sony