Stranger of Sword City

Deze nieuw titel van de makers van onder meer Demon Gaze, is een meer Westerse benadering van de traditionele dungeon crawler met een donkere fantasy thema, nieuwe gameplay-elementen en de mogelijkheid om het tegen andere spelers op te nemen via een leaderboard systeem.

Jouw vliegtuig crasht nadat je door een mysterieus portaal vliegt. Als enige overlevende, word je wakker in een onbekende land, verlicht door sterren je nog nooit hebt gezien. Dit is Escario, de stad van zwaarden. Al snel word je aanzien als de Chosen One, de Stranger of Sword City, en word je ingelijfd om deze plek te verdedigen. Kies je loyaliteiten goed, terwijl je het land afspeurt op zoek naar een manier om weer thuis te raken. Ontdek nieuwe betekenissen in de keuzes die je maakt om tegen alle verwachtingen in te overleven en definieer jezelf aan de hand van de levens van degenen die je achter je laat, de facties waar je bij aansluit en de ervaringen die je beleeft in elke nieuwe missie in de duistere labyrinten die je moet ontsnappen.

- Een verrassend Dark Fantasy avontuur - Het verhaal en de personages kennen niet de komische en luchtige sfeer die je gewoon bent van de andere games van Experience. Verwacht je aan hardcore elementen zoals perma-death en Life Points, terwijl het nieuw Ambush systeem je zal testen hoeveel je bereid bent te riskeren om de beste loot te krijgen.
 - Concurrentie in de Dungeon - In tegenstelling tot de meeste dRPG's, kan je in Stranger of Sword City op de Online leaderboards concurreren met je vrienden en andere gamers over de hele wereld in verschillende categorieën, gaande van de beste uitrusting tot de snelste tijden.
 - Overweldigend artwork - Goede fantasy hangt net zoveel af van de visuals en muziek als van het verhaal. Dankzij het adembenemende artwork doorheen je avontuur en de overvloed aan karakterportretten die beschikbaar zijn voor het creëren van je perfecte party, word je meegesleurd in de magie van Sword City.

 

Platform:

Used niet beschikbaar

Used niet beschikbaar

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Uniek spaarsysteem +52 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis afhalen in één van onze 75 winkels of thuislevering voor €1,98
  • Uniek spaarsysteem +52 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Met 75 winkels altijd een winkel in je buurt!

Productspecificaties

Releasedatum 26/4/2016
EAN 813633016498
Aantal spelers Singleplayer
Genre RPG
PEGI leeftijd 16
PEGI inhoud Geweld
Publisher Nippon Ichi Software