The Legend of Heroes - Trails of Cold Steel

The Legend of Heroes vindt plaats op hetzelfde continent als de Trails in the Sky spin off van Nihon Falcom's legendarische The Legend of Heroes-franchise. De game is de eerste in de reeks die zich afspeelt in Erebonia en de innerlijke politieke conflicten van deze natie en de diepe lore die synoniem is geworden met de serie in detail verkent. In dit stand-alone verhaal kan je van het schoolleven genieten en banden smeden met medestudenten om nieuwe gevechtsvaardigheden vrij te spelen. Strijd in snelle, tactische turn-based gevechten met het nieuwe "ARCUS" systeem en beleef een verhaal waarin het machtsevenwicht tussen de strijdende Erebonia adel en burgers centraal staat.

- De gebeurtenissen van Trails van Cold Steel worden vakkundig verteld, zodat zowel oude Trails veteranen als nieuwkomers in de serie kunnen genieten van het gedetailleerde en genuanceerde verhaal.
- Het nieuw Link Systeem voegt extra diepgang toe aan de gevechten: Vorm relaties met je klasgenoten gedurende het schooljaar om nieuwe vaardigheden en acties vrij te spelen.
- Geüpdate Classic Growth Mechanic systeem: Trails of Cold Steel stroomlijnt het klassieke "Orbment" magiesysteem van de vorige titels met nieuwe "ARCUS" eenheden, waardoor je sneller toegang hebt tot vaardigheden.
- Cross-Save: Trails of Cold Steel werd ontwikkeld met Cross-Save functionaliteit voor PS3 en PlayStation Vita, waardoor thuis en onderweg kan verderspelen.

Platform:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Uniek spaarsysteem +103 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis afhalen in één van onze 75 winkels of thuislevering voor €1,98
  • Uniek spaarsysteem +103 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Met 75 winkels altijd een winkel in je buurt!

Productspecificaties

Releasedatum 30/1/2016
EAN 813633016085
Aantal spelers Singleplayer
Genre RPG
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik, Angstaanjagend, Seks
Publisher Nippon Ichi Software