Pro Evolution Soccer 2019

Pro Evolution Soccer 2019 keert ook dit jaar terug naar de groene mat. Net als vorige jaren bouwt de game verder op het succes van zijn voorgangers met tal van verbeteringen en veranderingen voor de fans.

New MyClub

De grootste veranderingen voor trouwe spelers zijn de veranderingen in de MyClub modus. Je doelt is nog steeds om sterkere spelers te verzamelen en in co-op of rivaliserende matches deelnemen in de officiële PES League.

High Performance Spelers worden geïntroduceerd tot de game. Deze spelers zullen elke week nieuwe statistieken krijgen afhankelijk van de laatste match dat ze gespeeld hebben. Bepaalde spelers zullen zo sterker worden maar ook nieuwe vaardigheden krijgen voor een specifieke periode. Je kan je team versterken met deze speciale versies van je favoriete spelers of je leert er nieuw talent mee kennen.

Legend Spelers maken ook weer hun intrede met legendarische voetbalsterren als Beckham, Maradona, Cruyff, Nedvěd, Gullit, Maldini en Kahn. Er volgen nog toevoegingen aan het Legend rooster.

De PES League wekelijkse matchen zijn een nieuwe toevoeging aan de MyClub! In dit toernooi strijd je met andere online spelers binnen een specifieke groep. Je divisie en positie zullen wisselen naar gelang je prestaties. In deze spelmode word je beloond met diverse items. Neem nieuwe spelers onder je vleugels, verbeter je team, speel matchen en verover de wereld!

Magic Moments

Voel de drama voetbal met meer detail door de verschillende speelstijlen. De introductie van 11 nieuwe eigenschappen die bepaalde spelers een unieke manier van spelen geven maken gebruik van typische professionele trekjes zoals een no look pass, een edge turn, control loop, dropping shot of een rising shot. In totaal heeft het spel 39 verschillende karakteristieken waarvan de combinaties zorgen dat elke individuele speler een unieke speelstijl heeft. Bovendien is de individualiteit van elke speler ook afhankelijk van zijn vaardigheden en zijn sterktes die op hun beurt weer een prominente rol spelen in de impact en de bewegingen tijdens het spelen.

Ook op vlak van animaties neemt het spel enkele sprongen voorwaarts. De dribbel animaties zijn vloeiender dan ooit tevoren en zijn gebaseerd op verschillende factoren zoals de speler en de positie van de bal. Precieze bewegingen en de mogelijkheid om schijnbewegingen te maken geven je veel meer vrijheid om de oppositie van de wijs te brengen.

Schieten op doel werd ook grondig herbekeken met diverse nieuwe animaties die toegevoegd werden zoals bijvoorbeeld een keeper die met uitgestrekte armen toch nog de bal mist of een speler die reageert op een gemist schot. Alle reacties brengen meer bij aan de sfeer en zorgen voor authentieke reacties zoals je die ziet tijdens een echte match.

Er zijn nog enkele verbeteringen zoals de Visible Fatigue, Quick Substitutions en Full Body Touch. Visible Fatigue een herdacht stamina systeem dat de fitheid van je spelers duidelijk weergeeft en wat die impact is tijdens het spel. Merk je een uitgepeigerde speler op dan kan je telkens wanneer de bal uit het spel met één knop de opstelling van je team aanpassen naar de optimale stamina en positie. Full Body Touch werd vorig jaar geïntroduceerd maar kent een grotere impact op het spelverloop. De bal reageert realistischer op lichte aanrakingen of wanneer deze van een andere speler botst.

The Beautiful Game

Zowel de PlayStation 4 Pro als de Xbox One X ondersteunen 4K met HDR voor de mooiste PES ervaring ooit! De realistische visuele stijl introduceert veel meer kleur en klaarheid. De belichting van het spel werd aangepast voor een meer natuurlijke weergave van stadiumlicht afhankelijk van het tijdstip. Nieuwe weerseffecten geven je de mogelijkheid om een potje te stampen in de sneeuw. Naast de visuele weergave hebben de nieuwe weersomstandigheden ook een impact op het spelverloop.

Het publiek in sportspellen heeft in de laatste 10 jaar een enorme transformatie meegemaakt. In slechte enkele jaren zijn we geëvolueerd van platte 2D figuren naar gedetailleerde animaties die reageren op de gebeurtenissen op het veld.

ML Real Season

Neem deel in het pre-seizoen van de International Champions Cup, onderhandel voor transfers en ontdek nieuwe gelicentieerde leagues. Deze drie ingrijpende wijzigingen maken van jouw een echte teammanager. Probeer je team te kwalificeren voor de International Champions Cup, zoek naar het perfecte elftal en kies zelf je strategieën en tactieken tijdens het seizoen.

 • Authentieke leagues - 7 nieuwe leagues en een overvloed aan nieuwe partnerships en stadiums uit landen als België, Schotland, Denemarken, Zwitserland, Rusland, Portugal en Argentinië. 
 • New MyClub! - Recruteer sterke spelers, speel co-op of tegen rivalen en doe mee aan de PES LEAGUE.
 • Magic Moments - De drama van het spel komt helemaal tot leven met nieuwe animaties van de spelers, het publiek en unieke verbeteringen zoals Visible Fatigue, Quick Substitutions en Full Body Touch.
 • The Beautiful Game - Ondersteuning van 4K en HDR op PlayStation 4 Pro en Xbox One X
 • ML Real Season - Leid je club en maak je naam in de voetbalmanager mode waarbij je eigen samengestelde team naar de overwinning moet leiden!

"PES 2019 bevat 7 nieuwe leagues en een overvloed aan nieuwe partnerships en stadiums uit landen als België, Schotland, Denemarken, Zwitserland, Rusland, Portugal en Argentinië"

Platform:

Editie:

 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 30/8/2018
EAN 4012927103739
Aantal spelers Singleplayer, Lokale Multiplayer Coöp, Online Multiplayer Coöp, Lokale Multiplayer Competitief, Online Multiplayer Competitief
Genre Sport
PEGI leeftijd 3
Publisher Konami
Ontwikkelaar Konami
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels