Labyrinth of Refrain

Verander in het levende boek, Tractatus de Monstrum, en geef instructies aan een brigade soldaten terwijl je het Labyrinth of Refrain doorkruist.

In je thuisbasis krijg je de optie om je brigade gaandeweg op te bouwen en te verbeteren. Je maakt nieuwe soldaten aan, laat ze aansluiten bij verschillende groepen en formaties, ontwikkelt nieuwe materialen, neemt taken aan van de lokale inwoners en je assisteert Dronya in de vorm van Witch Petitions.

Eens je het doolhof hebt betreden, moet je elk hoekje afschuimen. Tijdens je avontuur moet je springen over barricades, puzzels oplossen en je een weg slaan door de monsters om dieper en dieper in het doolhof te duiken. Probeer zeldzame schatten en artifacten te vinden op je queeste maar opgelet, hoe meer schatten je verzamelt, hoe moeilijker het zal worden om de kerker heelhuids te overleven. Kan je lang genoeg overleven om je buit thuis te krijgen?

In het doolhof kom je oog in oog te staan met verschrikkelijke monsters en moet je ze met behulp van je legers verslaan. Pas je aan aan je situatie, verander van formatie, gebruik unieke vaardigheden of gooi al je troepen tegelijkertijd in de strijd! Je succes is afhankelijk van je voorbereiding en je strategie.

  • Een gigantisch doolhof - Duik in het miasma-gevulde doolhof als het Tractatus de Monstrum boek en neem de controle over een patrouille soldaten om de monsters te verslaan.
  • Razendsnelle gevechten - Rare wezens en vallen maken je het leven moeilijk in je afdaling in het doolhof.
  • Bouw een onverwoestbaar leger - Creëer je eigen soldaten, geef hen verschillende rollen en sluit ze aan bij gespecialiseerde squads om je eigen unieke brigade te maken.

Platform:

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 19/9/2018
EAN 810023030812
Aantal spelers Singleplayer
Genre RPG
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Geweld
Publisher Nippon Ichi Software
Ontwikkelaar Nippon Ichi Software
Gesproken taal Japans
Geschreven taal Engels