.hack//G.U. - Last Recode

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.

.hack//G.U. - Last Recode

Duik opnieuw in de .hack//G.U.-trilogie en keer terug naar de “The World”. Deze collectie bevat de drie originele .hack//G.U.-games (Rebirth, Reminisce en Redemption) met mooiere graphics, verbeterde gameplay en gloednieuwe game-modes!

In 2017, jaren na de gebeurtenissen uit de eerste .hack-series, is "The World" (een MMORPG) herbouwd. Volg Haseo als hij inlogt op “The World” en jaagt op PK’s (Player Killers) om sterker te worden en Tri-Edge te vinden. Dit is een sterke PK die zijn vriendin Shino heeft aangevallen in het spel, waardoor zij in het echt in een coma is beland. Beleef het drama en de epische gevechten in 1080p en 60fps, met verbeterde gevechtsbalans en pacing voor de beste .hack//G.U.-ervaring ooit. 

  • 15 jaar .hack – Vier de 15e verjaardag van de geliefde franchise!
  • Een nieuw begin – Keer in 2017 terug naar “The World” en speel door de G.U.-serie als Haseo. Jaag op Player Killers om Tri-Edge op te sporen en je vriendin Shino te redden. 
  • De G.U.-trilogie is terug – Beleef de epische G.U-trilogie en speel alle originele .hack//G.U.-titels: Rebirth, Reminisce en Redemption.
  • Volledig herzien – Verbeterde graphics, gameplay en cut scenes in 1080p en 60fps.
  • Een blik terug in de tijd – Je krijgt de Terminal Disc-footage die meer inzicht biedt in de gebeurtenissen uit de eerdere .hack-titels.
  • Nieuwe game-modes – Probeer de “Cheat Mode” om de game met volledige stats te beginnen, als je gewoon het verhaal wil spelen. Ook is “Retry Mode” toegevoegd, waarmee je gevechten opnieuw kunt proberen zonder terug te keren naar het beginscherm.
  • Verbeterde systeem-features – Verbeterde gevechtsbalans en pacing voor een optimale ervaring, zowel voor nieuwe als oude fans. 

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 172 punten Used 138 punten

Productspecificaties

Singleplayer
Genre RPG
Genre Action
PEGI 12
Spel bevat scheldwoorden en/of beledigend taalgebruik
Spel bevat uitingen van geweld
Publisher: Bandai Namco Entertainment
Ontwikkelaar: CyberConnect2
Gesproken taal: Engels , Japans
Geschreven taal: Engels

Screenshots

Game Trailers