The Inpatient

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.

The Inpatient

Open je ogen... en bereid jezelf voor op de angst van onvergetelijke psychologische horror. Zestig jaar voor de zenuwslopende gebeurtenissen van de PS4-knaller Until Dawn word je wakker in een vreemde medische instelling, zonder enige herinneringen. Je moet zelf zien te ontdekken waarom je gevangenzit in het Blackwood Pines Sanatorium. Ontrafel een huiveringwekkend complot, sluimerend in de schaduw.

Dankzij PS VR voel je elk bloedstollend moment en sta je midden in de horror met een volledig lichaamsmodel waardoor je je benen, armen en handen op het scherm kunt zien. Dankzij de innovatieve stembesturing zegt je personage wat jij wil.

Maak betekenisvolle keuzes in een vertakkend verhaal met verschillende eindes terwijl je erachter probeert te komen wie je bent en waarom je hier bent. Maar hoe kun je iemand anders vertrouwen in een wereld waar je nauwelijks op je eigen geheugen kunt bouwen?

  • PlayStation VR vereist om deze game te spelen.
  • Kan met DualShock 4 of 2 PlayStation Move controllers gespeeld worden.

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 138 punten Used 110 punten

Productspecificaties

Singleplayer
Genre Horror
PEGI 18
Spel bevat uitingen van geweld
Spel bevat scheldwoorden en/of beledigend taalgebruik
PlayStation VR vereist
Publisher: Sony
Ontwikkelaar: Supermassive Games
Gesproken taal: Engels
Geschreven taal: Engels

Screenshots

Game Trailers