Pillars of Eternity Complete Edition

Elke actie heeft gevolgen!

Pillars of Eternity Complete Edition bevat de game en de beide uitbreidingen the White March Part I en II. De Complete Edition van Pillars of Eternity heeft onder andere een aangepaste interface en aangepaste controls gekregen om de game beter speelbaar op consoles te maken.

Pillars of Eternity, de ultieme roleplay ervaring op pc, komt naar Xbox One en PlayStation 4! Pilars - gemaakt door Obsidian Entertainment, meesters van het RPG-genre - begon als een Kickstarter-project, waarbij het alle funding goals verbrak en meer dan 75.000 backers aantrok. Na release won het tientallen prijzen en kreeg de game lovende kritieken. Nu brengt Paradox Arctic in samenwerking met 505 Games Pillars' fantastische wereld, tactische gevechten en onvergetelijk verhaal naar de PlayStation 4 en Xbox One.

Pillars of Eternity neemt je mee terug naar de tijd van de oude heroïsche legendes. Dompel jezelf onder in een klassieke RPG, vol diepte, fantasie en nostalgie. Ben je klaar om een nieuwe, onbekende wereld verkennen? Alle beslissingen die je maakt zal je lot en de loop van de wereld beïnvloeden! Verzamel je bondgenoten tijdens jouw zoektocht naar verborgen schatten en de oude mythen. 

Je kunt kiezen uit zes speelbare rassen, elk met maximaal vier sub-races: Human, Aumaua, Dwerg, Elf, Orlaner of Goddelijk. Of speel je liever als zwaarlijvig berg dwerg of als één van de wereldvreemde Moon God. Door de overvloed aan beschikbare races en sub-races kunt je naar eigen persoonlijke wens een karakter aanmaken en dus deze game precies zo spelen zoals je het graag wilt. 

Betreed een wereld vol met leven: majestueuze watervallen, enorme rivieren en meren. Met weerseffecten zoals mist, regen en bliksem, en een dag-nacht cyclus om het verstrijken van de tijd weer te geven. Het oplossen van quests vormen het hart van Pillars of Eternity, maar het verkennen van de steden, kerkers, en wildernissen van de wereld is een enorm avontuur op zich!

  • De Pillars of Eternity Complete Edition bevat alle eerder gepubliceerde DLC en uitbreidingen van de pc-versie op één disk, inclusief The White March Parts I & II
  • Ontelbare opties om je personage te creëren, van ras en klassen tot je achtergrondverhaal
  • Een episch universum om te verkennen, gevuld met intrigerende party members en NPC's, een verscheidenheid aan in-game facties en een knap ontworpen wereld
  • Nieuwe gebruikersinterface en controls die opnieuw zijn ontworpen voor consoles

Platform:

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 31/8/2017
EAN 8023171040417
Aantal spelers Singleplayer
Genre RPG
PEGI leeftijd 16
PEGI inhoud Geweld
Publisher Paradox Interactive
Ontwikkelaar Obsidian Entertainment
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels