Doom VFR

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.

Doom VFR 

In dit Doom avontuur word je omringd door een virtueel bloedbad. De game is ontwikkeld door id Software, de pionier in het first-person shooter genre en moderne VR. Doom VFR brengt de snelle en brute gameplay naar virtual reality. Ontdek het UAC onderzoekscentrum, de diepten van de hel en test je vaardigheden in intensieve gevechten en uitdagende puzzels. Speel als een cyber-overlevende die geactiveerd is door het UAC om te vechten tegen de demonen-invasie en te zorgen voor orde. Schakel legers demonen uit terwijl je de vreemde wereld ontdekt vanuit een compleet nieuw perspectief.

Na de demonen-invasie van het UAC’s onderzoekscentrum op Mars ben jij de enige menselijke overlevende. Totdat je dood gaat. Onder het beleid van het geheime UAC operationele noodprotocol wordt je bewustzijn overgebracht in een kunstmatige hersenmatrix. Je enige doel: herstel de orde en gebruik alles om de legers demonen te stoppen.

  • Ervaar het geweld van Doom en zijn iconische wapens & demonen op een compleet nieuwe manier.
  • Interacteer met het Doom universum terwijl je naadloos door het UAC instituut en de hel gaat.
  • Maak gebruik van teleportatie en boosts om je voort te bewegen in de wereld. Ontdek het compleet nieuwe UAC onderzoekscentrum op Mars en krijg de unieke vaardigheden van een UAC cyber-agent.
  • PlayStation VR Headset en PlayStation Camera vereist om deze game te spelen.
  • Ondersteunt DualShock 4 controller, 2 PlayStation Move controllers of PlayStation Aim controller

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 103 punten Used 83 punten

Productspecificaties

Singleplayer
Genre Shooter
PEGI 18
Spel bevat uitingen van geweld
PlayStation VR vereist
Publisher: Bethesda
Ontwikkelaar: id Software
Gesproken taal: Engels
Geschreven taal: Engels

Screenshots

Game Trailers