Madden NFL 18

Madden NFL 18 maakt visueel een flinke sprong dankzij de kracht van de Frostbite-engine. Bekijk schitterende nieuwe buitenkanten van stadions, omgeven door grote steden en kijk hoe het spektakel van NFL-wedstrijden tot leven komt in de meest fotorealistische game tot nu toe: geheel nieuwe vuurwerkshows, run-outs van spelers en adembenemende weerelementen. Speel elke wedstrijd zoals jij wilt door een van de drie nieuwe speelstijlen te kiezen of speel de beste wedstrijden uit de echte competitie in Play Now Live! Met de introductie van nog meer nieuwe manieren om te spelen plus je favoriete speltypes Madden Ultimate Team en Franchise is dit Madden zoals je het nog nooit eerder hebt gezien. 

Creëer je dynastie

Speel wekelijks volledige wedstrijden of speel snel een heel seizoen door alleen als de aanval of verdediging te spelen, of alleen belangrijke momenten in de wedstrijd te spelen.  Neem de controle over het management van je team, van het aantrekken van gratis spelers en het ruilen van spelers tot het scouten en draften. Jouw beslissingen zijn de basis van jouw dynastie.  Speel samen met andere spelers en vecht je door het seizoen heen in een volledig verbonden competitie.  Je kunt ook je Franchise spelen en managen vanaf je smartphone met de Madden Companion-app.

Speel nu live!  

Speel elke week de beste NFL-wedstrijden uit de echte competitie! Ga het veld op met je favoriete team of speel de beste wekelijkse wedstrijd met live updates die de meest recente opstellingen, aangepaste commentaar en bijgewerkte statistieken van NFL.com bevatten en maak daarna het seizoen af van Play Now tot aan de Super Bowl. 

MUT 

Bouw, speel en win met je ultieme team bestaande uit de NFL-supersterren en legendes van vandaag. Madden Ultimate Team (MUT) is het complete NFL team-bouwspeltype met je favoriete NFL-spelers uit het heden en het verleden. Speel wedstrijden, verzamel beloningen en upgrade je team met dagelijkse, leuke en opwindende contentupdates inclusief legendarische NFL-spelers die je alleen in MUT vindt.  Bouw constant aan je team om de elitestatus te bereiken terwijl je je eigen Ultimate Team-dynastie creëert.  

 • Gericht passen - voor het eerst kun je niet alleen maar naar je ongedekte wide receiver gooien. Gooi naar wie je wilt, precies waar je wilt op het veld met het nieuwe gerichte passen, waardoor je volledige controle hebt over waar de bal naartoe gaat.
 • Dekking - Weet wat je moet doen om passes te dekken met een realtime UI-systeem op het scherm dat je informatie geeft over het dekken in de verdediging.
 • Coach-aanpassingen - Pas de AI aan volgens je strategie en pas tijdens het spelen je strategie direct op elke situatie aan. 
 • Speelstijlen - speel de game zoals jij wilt door uit drie nieuwe en unieke speelstijlen te kiezen waardoor elke wedstrijd je biedt wat jij wilt: 
  • Arcade - sensationele spanning vol spectaculaire plays en scoren met minder penalty's. 
  • Simulatie - waarheidsgetrouwe speler- en teambeoordelingen gebaseerd op authentieke NFL-regels en -gameplay.  
  • Competitief - alles draait om jouw vaardigheden met de controller, verdien grote beloningen voor je vaardigheid of word strenger gestraft.  

Platform:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

 • Gratis verzending vanaf 20 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 20 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 25/8/2017
EAN 5030936121543
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Competitief, Lokale Multiplayer Competitief
Genre Sport
PEGI leeftijd 7
PEGI inhoud Geweld
Publisher Electronic Arts
Ontwikkelaar EA Tiburon
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers