Touhou Kobuto V - Burst Battle

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.
new
29,98
used
22,98
Used niet beschikbaar
Used momenteel niet beschikbaar

Touhou Kobuto V - Burst Battle

Touhou Kobuto V - Burst Battle is een bullet-hel vechtspel dat plaatsvindt in het Touhou universum. Neem de controle over een van de negen Touhou personages en elimineer je tegenstander met behulp van bullet-hell patronen, melee aanvallen of magiekaarten! Dankzij de aanstekelijke beats voor elk karakter, sta je misschien wel te dansen terwijl je speelt!

  • Ga terug naar de wereld van Touhou - Welkom terug in de wereld van Touhou. Speel als een van je favoriete personages in een gloednieuwe 3D-vierkante arena.
  • Hoogvliegende gevechten - Wees je tegenstander te slim af door je bullet-hel gevechten in de lucht uit te vechten! Voer dashes, double-jumps en mid-air dashes uit om kogels te ontwijken en je tegenstander te demoraliseren!
  • Stijg in de rankings - Speel thuis met vrienden of online tegen andere spelers om in de rankings te stijgen en de ultieme Touhou-vechter te worden!
  • PlayStation VR - Speel in VR dankzij de PlayStation VR headset.

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 103 punten Used 79 punten

Productspecificaties

Singleplayer
Lokale Multiplayer Competitief
Online Multiplayer Competitief
Genre Shooter
Genre Fighting
PEGI 12
Spel bevat uitingen van geweld
Publisher: Nippon Ichi Software
Ontwikkelaar: CUBETYPE
Geschreven taal: Engels

Screenshots

Game Trailers