Farpoint + PlayStation VR Aim Controller

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.

Farpoint + PlayStation VR Aim Controller

Deze bundel bevat:

  • Farpoint game
  • PlayStation VR Aim Controller

Farpoint

Je bent ver, heel ver van huis... Zoek de weg terug met PlayStation VR.

Je bent gestrand op een onbekende, buitenaardse wereld met niet meer dan je standaarduitrusting tot je beschikking om te overleven. Je hebt nog één kans om thuis te komen: vind het neergestorte ruimtestation The Pilgrim en zoek de overlevenden.

Verken de open omgeving, ontdek een groot arsenaal aan wapens, en ontrafel de geheimen van het vreemde verschijnsel dat je naar deze planeet heeft gebracht. Je kunt alleen reizen of in het online coöp-speltype op avontuur gaan met een vriend. Farpoint is speciaal ontwikkeld voor PlayStation VR. Dankzij de PlayStation VR Aim Controller kun je je volledig onderdompelen in de interactie met de digitale wereld.

Opgelet: voor deze game zijn een PlayStation VR Headset en PlayStation Camera vereist.

PS VR Aim Controller

De PS VR Aim Controller biedt je de meest realistische en precieze manier om games als  Farpoint te bedienen. Met directe 1-op-1 tracking kan je mikken net als in het echte leven. Hoe je je controller vasthoudt en waar je mikt worden exact weergegeven in de game, wat je toelaat om dingen te doen die normaal niet mogelijk zijn in een standaard FPS game.

  • Nauwkeurige vuurgevechten - De geïntegreerde lichtbol en bewegingssensoren werken samen met de PlayStation Camera zodat je al je doelen raakt en bliksemsnel kunt bewegen.
  • Volledige onderdompeling - Voel de kick terwijl je schiet en zie hoe je controller wordt gerepliceerd als een virtueel wapen. Hierdoor krijg je een fysieke connectie met je VR-wereld.
  • Adaptieve bediening - Beweeg door virtuele werelden, bewapend met twee joysticks en DualShock 4-bediening voor zowel links- als rechtshandige spelers. Je bent klaar voor elke compatibele game.

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 224 punten Used 179 punten

Productspecificaties

Singleplayer
Online Multiplayer Coöp
Genre Shooter
PEGI 16
PlayStation VR vereist
Spel bevat uitingen van geweld
Spel bevat scheldwoorden en/of beledigend taalgebruik
Publisher: Sony
Ontwikkelaar: Impulse Gear
Gesproken taal: Engels
Geschreven taal: Engels

Screenshots

Game Trailers